Hajdaš zvani Dončić nazvao Hasanbegovića poturicom i svjesno izazvao podjele Hrv. naroda

0
3023

Poturice su uvijek bili veći Turci od samih Turaka. E, to vam je Hasanbegović. Tim je riječima Siniša Hajdaš Dončić popratio micanje imena maršala Tita s nekadašnjeg kazališnog trga.

Netko će reći da je ovo šovinizam, a mi bi ovo usporedili sa srpskom inačicom poslovice kako je svaki Rom veći Srbin od pravog Srbina.

Hajdaš koji nije bez veze i Dončić u svome prezimenu, baš kao što moralista Jovanović nije bez veze postao Šprajc najmanje su pozvani komentirati Hasanbegovića.

Kada bi i ostali predstavnici njegove vjere se ponašali kao on, danas ne bi Hrvati bili manjina u BIH, jer je više nego poznat genetski kod bosanskih muslimana. No nažalost u BiH je instalirana nekadašnja prosrpska loza Živković a sadašnjeg imena Izetbegović, kako bi zamutila vodu kao i “Hrvatina” Hajdaš u Hrvatskoj i time otvorila sukob dvije vjere nekada istog naroda.

Hajdaš nije bez veze prozvao muslimane baš na primjeru Tita, jer je baš on otjerao muslimane od Hrvata, glavnu pomutnju između te dvije vjere zamutio je srpski obavještajac A. VASILJEVIĆ tijekom rata u BiH gurajući svoje ljude iz redova Hrvata i muslimana u BiH u politiku ova dva naroda za srpske interese.

Inače situaciju s muslimanima u BiH su zakuhali srpski komunisti, ne poštujući povijest, kao i u slučaju Makedonije, čiji jezik je stvoren tek 1944. godine i time je prekinuta jaka veza sa Bugarskom.

Hasanbegović je opasan za Titoiste jer razbija mit Hrvata katolika. I stvara strah da bi i pravoslavci mogli krenuti istim putem, a tada bi cincari i vlahi prestali biti posrbljeni četnici. Tada bi i Tesla bio vraćen gdje pripada, jer njegov otac je bio pravoslavni svećenik, a ne srpski, jer u to vrijeme nije postojala SPC današnjeg naziva, koja prvi puta to ime dobiva poslije 1920 godine.

 

Hop