Do kada ćemo trpiti narkomasko- velikosrpske derneke djece volontera u Vrginmostu?

0
3559

Prije desetak godina Vrginmost je bio Gvozd, imao staro drevno ime i četničke manijake na vlasti u svim porama. Uz tzv. Hrvatsku policiju i pravosuđe Gvozd je bio srpski Twin Peaks.

Ali tu se isticala udruga Suncokret u cijeloj gunguli srpskih sranja. Voditelj udruge i sada i nekada je bio trećerazredni novinar Predrag Mraović koji je u ovaj kraj uspio progurati i velikosrpski list za širenje međunacionalne mržnje, a u udruzi Suncokret okupljao je izgubljenu djecu cijelog svijeta, poslije čijeg volontiranja su komunalci nalazili pune livade šprica.

To nije bilo dovoljno da se ovaj drogeraški klub zatvori i  kao volonterska udruga radi danas čisteći partizanske spomenike i usput soli pamet indoktriniranjem djece iz cijelog svijeta činjenicom o Hrvatima ustašama.

Još prije deset godina deset djevojčica se predoziralo i jedva su spašene žive, a i sam sin od nekadašnjeg načelnika je poslije tih dubokoumnih tretmana četništva i igle bio liječen od droge.

I nakon svega naša policija i pravosuđe toleriraj ovaj težak oblik nasilja nad djecom, a tadašnja ravnateljica škole i socijalne službe poput ovih sadašnjih omogućile su drogeraški dernek toga kraja. Do kada?

Koliko se još djece mora predozirati da ovaj dernek  prestane?

HOP