Pobuna: Srbima s Banovine dosta je zlostavljanja četnika Busića, kojem policija “omogućava” maltretiranje Srba i Hrvata

0
12056

Nakon iskrene zabrinutosti oko jezivog stanja u Vrginmostu, gdje vlada ujedinjena kasta srpskih terorista i hrvatskih slugu, a uobičajno institucije progone novinare koji to objave, umjesto da policajci  rade svoj posao, krenula je salva prijetnja s strane prozvanih, pa čak do fizičkih prijetnji nekog Tomislava D, koji bi pokrenuo bojišnicu protiv portala i fizički prijetio pored ovakve policije. Očito se svi češu gdje ih najviše svrbi. Umjesto da konačno budu procesuirani manijaci s Banovine, “zabrinuti” građani progone novinare.

dundović

Uglavnom oni koji trebaju raditi red rade nered, a “zabrinuti građani” prijete jer im to takav kaos u državi odgovara, da čak nemaju pojma što zapravo brane.

Na Banovini Beogradski Biro Krajine, organizacija “srpske vlade SAO Krajine” potpomognut od Srbije vježba terorizam na području Gline, Vrginmosta, Vojnića i Topuskog. Medijski je praćen portalom Banija rs i izmišlja srpske borce za pravdu. Najpoznatiji “borac” za srpska prava je četnik Milan Busić, koji je svojevremeno toliko politički ojačao da je progonio i policajku Katicu F. iz Vrginmosta. Tad smo tu informaciju jedini objavili i bili napadnuti od Biroa Krajine i njihovog glasila Banija rs.

http://banija.rs/banija/15532-milan-busic-nisam-cetnik-vec-samo-mali-covjek-koji-drzi-do-svojih-obicaja-i-tradicije.html

Na potpuno isti način je progonjena kao i portal od ovoga Tomislava “snajperista”.

Ipak tu nije kraj ujedinjenoj kasti nasilja na Banovini. Busić poznat kao prevarant, kockar, suđen za silovanje maloljetnice, maltretira sumještane svoga sela Starog sela na području Topuskog. Sumještani su pravoslavci. I njima je dosta terora tog suhog, patuljastog nasilnika, kojeg naša policija nikako da nauči pameti zajedno s našim pravosuđem. Što preostaje seljanima nego samoorganizacija.

busićSMEĆE ČE

Imam potrebu kao i ostali mještani sela da Vam se javimo jer smo očajni i ne znamo kome više da se obratimo. Meni osobno je prijetio i podignuta je kaznena prijava, a ja sam samohrana majka dvoje maloljetne djece, prije dva tjedna udario je Radu Uzelca koji želi dati dokaze i slike, jer je završio na kirurgiji u Karlovcu. Prijeti Bosiljki Radović, udario je njenog muža, sad prijeti Dragutinu Čelapu.  Mi smo svi pravoslavne vjeroispovijesti tako da on ne maltretira samo Hrvate nego i nas Srbe, koji moramo svaki dan ga gledati i šutjeti dok nas provocira. Zato smo odlučili kao mještani svi da Vam damo dokaze za Milana Busica i progovorimo svi.-tako je krenula komunikacija u svezi ovog manijaka od strane hrabre samohrane majke A. K. te njenog pisma našoj redakciji.

Busić je osoba s kojom policija ne zna izaći na kraj na području Topuskog, kao što policija ne zna zaštiti u Vrginmostu obitelj Srbina Dragića koji želi s susjedima živjeti u miru i suprostavlja se sam srpskom ekstremizmu bez prave zaštite države. Koga štiti hrvatska država u oba slučaja? Zbog čega se dozvoljava nasilje pred očima policije? Zar je taj liliputanac problem policiji ili vezanost s Birom Krajine?

Kako su nam mještani rekli naša “hrabra policija” kada se četnik početnik Busić vozi nevezan u vozilu ne reagira, kada su mu maloljetna djeca na prednjem sjedalu nevezana isto ne reagiraju, kada nekog prebije policija preporuča mještanima da se ne miješaju (!) s njim, on redovito ponavlja kaznena djela, a pravosuđe ga kažnjava s minornim kaznama. Naravno da kao pravi četnik hrabro tuče starce i žene, a maloljetnice napastuje. Kompletni manijak tako uživa raditi kaznena djela uz blagonaklone poglede nesposobne policije.

Čemu uopće postoji policija u Vrginmostu, ako Busić kraj njih živih provodi zakone SAO Krajine? Nekima su kokarde i danas draže…

HOP