Keleminec poziva na prosvjed u Srb gdje će se skupiti do sad najveći broj četnika i komunista!

0
5634

28. 07. 2017.
P O Z I V M E D I J I M A

na prosvjedni skup , dana 29. srpnja 2017. godine u KRVAVOM SRBU.
Okupljanje u Bruvnu od 09, 00 do 10 , 00 sati .
U 10, 00 sati odlazak u Krvavi Srb u zajedničkoj koloni i pratnji policije.
U 11, 15 SATI ODRŽAVANJE PROSVJEDNOG SKUPA U KRVAVOM SRBU.

U SRBU SE SLAVI ČETNIČKI POKOLJ NAD HRVATSKIM NARODOM !

Tijekom četničkog ustanka u Srbu koji je započeo 27. srpnja 1941. godine četnici su ušli u Brotnju, zaselak između Donjeg Lapca i Srba te okrutno pobili sve članove 6 obitelji Ivezić, ukupno 37 osoba, među kojima je bilo 12-ero djece u dobi od tri do 14 godina. Žrtve su žive bačene u obližnje jame – u jamu na Dabinom vrhu, u Srpskome Klancu te u jamu Golubinku. Od gornjih žrtava, 19 ih je poslije upornih zahtjeva rodbine i suseljana tek u svibnju 2014. uz pomoć speleologa ekshumirano iz jame na Dabinom vrhu dok ostale lokacije još čekaju na ekshumaciju koja se nije dogodila usprkos najavama nadležnog ministarstva (Uprava za zatočene i nestale Ministarstva branitelja).
Zločini nad Hrvatima dogodili su se i u ostalim selima župe – Poljica, Mišljenovac, Jasenovača, Donji i Gornji Lapac, Oraovac, Bubanj Veliki i Mali. Za vrijeme „četničkog ustanka“ stradavali su i Hrvati iz ostalih dijelova i naselja na tromeđi Like, Dalmacije i Bosne – iz Drvara i okolice (Vrtoče i druga sela), iz Bosanskog Grahova i okolice (naselja Luka, Korita, Ugarci, Obljaj i druga) kao i Hrvati iz područja između Bihaća i Bosanskog Petrovca (Krnjeuša, Lastve i ostala sela). „Četnici“ su u Drvaru ubili 300 Hrvata i nepoznat broj muslimana, u Bosanskom Grahovu 62 hrvata, u ukupnoj župi usmrćeno je 568 osoba a u Krnjeuši 130 hrvata. Poznata je sudbina hodočasnika ubijenih kod Drvara na povratku s blagdana sv. Ane, zajedno s njihovim svećenikom Waldemarom Maximilianom Nestorom, kada su četnici iz kompozicije vlaka u postaji Vaganj izveli sve katolike uključujući i svećenika Nestora, pobili ih i bacili u jamu Golubnjaču kod Drvara.
Hrvati iz Boričevca u noći između 1. i 2. kolovoza 1941. g. bili su prisiljeni pobjeći u Kulen Vakuf, a 02. kolovoza četnici su ušli u Boričevac, razorili ga i pobili preostalo stanovništvo.
Svećenika Don Juraja Gospodnetića mučili su četnici, vodili kroz Bosansko Grahovo i iživljavajući se na njemu , da bi ga na kraju doveli u Srb i ispekli na ražnju.
Na sličan način započela je i pobuna Srba u Srbu 25. srpnja 1990. godine. Zašto se dopušta Miloradu Pupovcu da nakon Domovinskog rata, “obilježava” proslavu četničkih zločina učinjenih prema Hrvatima na tom području. ?
Gospićko-senjski biskup Mile Bogović u svojoj nadahnutoj propovijedi u Boričevcu, izjavio je:”Koja je fašistička ili ustaška krivnja male Marije koja je ubijena kada je imala 8 godina, Marka od 5 godina i Jure od samo 3 godine. Kakvi su to fašisti bili?”- zapitao se biskup Mile Bogović u propovijedi. “To djelovanje tzv.”prve puške” trajalo je sve do Domovinskog rata, ta je “prva puška” bila protiv svakog hrvatstva , taj duh je bio protiv svake samostalne hrvatske države, taj duh je prognao Hrvate s njihovih ognjišta iz tzv “SAO Krajine”. Treba li tu “prvu pušku” u samostalnoj Hrvatskoj slaviti i veličati? “- zapitao se biskup Bogović.
Četnički spomenik u Donjem Srbu izgrađen je 1951. godine, a obnovljen 2010. godine. Na tom mjestu do 1951. godine nalazila se katolička kapelica i katoličko groblje. Srbi su sravnili sa zemljom kapelicu i groblje, navozili zemlju, stvorili umjetno brdo i na njemu izgradili četnički spomenik ispred kojeg neprijatelji Hrvatske slave pokolj nad nevinim Hrvatskim narodom.
Svojim dolaskom suprostavimo se veličanju četničkih zločina nad Hrvatskim narodom, suprostavimo se ideologiji Velike Srbije, suprostavimo se Miloradu Pupovcu.
Devedesetih godina znali smo obraniti Hrvatsku , 2017. godine znamo i možemo obraniti nevine Hrvatske žrtve.
Naša dužnost je da sve Hrvatske žrtve branimo i ne zaboravimo, naša dužnost je da ne dozvolimo Miloradu Pupovcu da slavi njihov pokolj .
Bog i Hrvati !
Za dom spremni !

Autohtona – Hrvatska stranka prava
predsjednik, Dražen Keleminec

Zanimljivo prema našim saznanjima u Srbu će biti više nego ikada srpskih četnika i partizana u proslavi klanja Hrvata. Sela su prepuna vozila beogradskih pločica.  Dok sa druge strane ni približan broj Hrvata se nije skupio protiv ovog jezivog derneka kojeg podržava izdajnička vlast i institucije.

HOP