Specijalna policija je tukla hrvatsku djecu jer slušaju Thompsona, a nije reagirala na četničke derneke Božinoviću!

0
15061

“Tukli su ga nemilice, nakon čega su Dejana izbacili na cestu kao vreću. Lupio je glavom u asfalt i nije se micao.”” Stani, pucat ću”, viknuo je policajac prema djevojci.

To su ključne rečenice iz izvješća u JL pod naslovom ” Policajci tukli mladiće u Gvozdu”, a iz nadnaslova se saznaje da su mladići (i djevojke) Hrvati i Hrvatice. Premlatila ih je, dakle, hrvatska policija i njih devetero pritvorila. Grijeh im je bio što su slušali Thompsonove pjesme . Policajci su stigli nakon nekoliko minuta, njih sedam, navodno na dojavu da mladići stvaraju preveliku buku.

Da se sve zbivalo prije dvadeset i pet godina, zvučalo bi logično, samo bi izvješće bilo iz Vrginmosta kako se tada zvao Gvozd, a umjesto policije nastupila bi milicija čiji su pripadnici bili uglavnom Srbi. Postupili bi jednako.-tako je pisac Hrvoje Hitrec opisao situaciju 2012. godine u današnjem poludjelom mjestu Vrginmost.

SMEĆE Č

Šajkače, dernek Srba u Slavskom polju uz četničke bendove, prijetnje policiji, skidanje Hrvatske zastave s općine u Vojniću, šetanje srpskih terorista i četnika poput Miodraga Linte, Mile Goluguže, sve to ovih dana mirno prolazi kraj hrvatskih milicajaca koji promtno ne vide ništa.

Po djeci pendrekom, a po četnicima ništa. Jel ovo nova usrana krajina? Pupovac kao i većina Srba ne lažu da su izgubili sva prava u državi…stvarno jesu…ne mogu u miru ubijati, raseljavati, silovati, već samo prijetiti, jer ih je traktorska revolucija pregazila…

HOP