Specijalni rat: Prema anketama Pupovac je popularniji od Hasanbegovića

0
4078

Specijalni rat se nastavlja. Gledam na Rtl-u nekakva istraživanja javnosti o popularnosti i nepopularnosti naših političara. Dosta je popularan Pernar koji nije spriječio do sada niti jednu deložaciju i bio je protiv zakona o RBA zadrugama. Vjerojatno je popularan i zato jer ne pomaže aktivistima koji dobivaju zbog deložacija kazne i kaznene prijave…ili je popularan zbog velikog prijateljstva s Pupovcem kojeg naziva najpoštenijim političarem…

Vjerojatno je pozitivan jer propagira Jugoslaviju i Veliku Smrdiju. Prema našim istraživanjima nikada nije bio niže. Anka Mrak gradi u Gunji vile s bazenima koje nitko ne vidi i zato je jako popularna, a kada će biti pod istragom to nitko ne zna.

Ipak najznakovitija priča u svezi popularnosti je ona o drugu Pupovcu. On je manje omražen u javnosti od Hasanbegovića i Petrova. Andrsenove bajke su uvjerljivije od ovog istraživanja. Iako ga vodeći mediji ne spominju jer ovaj tajkun obogaćen politikom ima svoju mašineriju u pravosuđu, ipak narodu brat dva četnika nije draži od Hasanbegovića, jer glasači to potvrđuju stalno dok tkz. analize popularnosti govore kako bi neokomunisti željeli.

Pupovac za Oluju pojavio se opet u selu ubijenih civila poslije Oluje i optužio pravosuđe u svezi neprocesuiranja. Deset puta više ljudi je ubijeno u Škabrnji, ali nitko do sada nije prozvao Mladićevu desnu ruku, specijalni vod ubojica i Šešeljeva čuvara Vasilija Vidovića na sud. Nije bolje i za mnoga ubojstva u Vukovaru, Glini, Vrginmostu, nije otkopana grobnica u blizini Gline s 150 ubijenih civila, a pokvarenjak Pupovac pred medijima predstavlja samo jedan problem i to je naravno srpski. Svih tih ubojstava ne bi bilo da njegova braća i većina Srba nisu krenuli u rat, palež, klanja, silovanja i osveta se nažalost dogodila. Nakon 17000 ubijenih osvete je bilo izuzetno malo za sva zvjerstva koja su Srbi učinili.

Ali i danas Srbi predstavljaju preko prosrpskih medija kako su oni ugroženi. Uostalom neka objasni Pupovac gdje je grob pakračkog mirotvorca i doktora Šreter, kojeg su na početku rata ubili četnici.

Drugi segment pametovanja Pupovca oko Oluje je zamjeranje vlastima zašto su financirale koncert u Slunju. Traži Pupovac da se transparentno troši novac a ne na ustašku ideologiju.

7 kaznenih prijava protiv njega je podigao njegov tada bliski suradnik Nenad Vlahović za netransparentno trošenje novaca i do sada pravosuđe ništa pametno po tom pitanju nije učinilo. Pričao mi je Vlahović kako se Pupovac u njegovom društvu prežderavao ribom u elitnim turističkim lokacijama, a nije bilo manje loše niti u Kneževim vinogradima, dok je stariji Srbin umro u svinjcu čekajući obnovu svoje kuće i molio više puta Pupovca za pomoć.

Zar  je  takav lik, koji u svojoj izbornoj bazi Vrginmost raspoređuje na vlast da vladaju pobunjenici, draži od Hasanbegovića biračima? Da je tako ne bi iz Srbije dovodio birače na glasovanje u Hrvatsku.

HOP