Thompson popularniji od Kolinde i Plenkija

0
4597

Napad medija na Slunj i proslavu Oluje u svezi pozdrava “za dom spremni” zapravo u pozadini skriva pravi razlog, HDZ elitista gubi pred Thompsonom korak. Iako je vlast sudjelovala u organizaciji priredbe ipak treba reći da to nije bila njihova priredba već čista pučka veselica proslave Oluje.

Narod se odlučio doći u Slunj jer je tamo Marko Perković. I time pokazao da bi ovaj pjevač bio jedini pravi takmac Kolindi na izborima. I Kninske proslave prethodnih godina nisu bile ništa bez veselica u Čavoglavima. To je ove godine bio Slunj. Thompson je postao opasan narodski čovjek baš silnim napadima političkih elita.

Bujanec tvrdi da je bilo 50000 ljudi u Slunju. Službenu brojku ne znamo, ali broj od 30000 se može reći točnim. Usporedite program u Kninu i Slunju i svima je jasno da bogati program u Kninu i slabašni u Slunju nisu razlog posjeta. Narodu je dosta gledati predsjednicu i premijera, specijalnu policiju koja uhićuje zbog pozdrava ZDS, a ne vidi četničke derneke na Banovini, prijetnje klanjima, skidanje zastava i huškanje Srba na pobunu. Komično je gledati nesposobnu policiju kako snima svoje filmiće o jednom pozdravu s kojim smo nekada išli u borbu protiv četnika. Sve to iritira narod koji glasa sve desnije iako medijska lupetala u svojim analizama tvrde da ljevičarska politička smetala su sve popularnija.

Na proslavi u Slunju pokazalo se da policiji nije padalo na pamet uhićivati kao u Kninu zbog nekog pozdrava, jer bi i oni dobili batine, pa su samo snimali i glumili spilbergove učenike.

HOP