Srpski terorist pokušao ubiti branitelja odlikovanog sa 9 državnih odličja

0
22538

VRGINMOST – je postao sinonim za srpski terorizam. On je ključ nesigurnosti Hrvatske. Kao i 1991. godine na liniji Vrginmost-Topusko-Vojnić odigravju se terorističi napadi na državne institucije Hrvatske. Stranka na vlasti u Vrginmostu je koalicijski partner HDZ-a. SDSS Milorada Pupovca, koji pomno bira najveće ekstremiste za vladavinu na tome području. U tome im pomaže lokalni SDP koji je godinama bio sjedište srpskih terorista, a najpoznatiji su i danas vodeći ekstremisti u gradu Miličević i Dugošija. Tek nakon dugogodišnjeg pisanja ovoga portala isti su konačno maknuti sa vlasti ove stranke.

SDSS je godinama vodio Jovičić u Vrginmostu, čiji je sin bacio hrvatski barjak u zahod tijekom školovanja, dok sin od spomenutog Dugošije došao je sa bombom u školu, da bi danas bio poznati policajac u Vrginmostu, kojeg kolege sumnjiče za ometanje istrage koja je pak teretila njegovog tasta za korupciju.

Prošle i ove godine kulminirao je srpski šovinizam u ovom kraju. Tako je lokalni četnik Milan Busić poduprijet beogradskim Biroom Krajine i njihovim vođom Miodragom Lintom htio namjestiti otkaz loklnoj policajki Katici F. kojoj je međuostalima i prijetio. Inače radi se o žgoljavom kockaru, nasilniku i silovatelju kojeg policija ne može ili ne želi savladati. U svome selu ovaj manijak tuče i prijeti starcima koji žele mirno živjeti s Hrvatima. Naravno da Pupovac ne obilazi ta sela, jer mu nije u interesu mir, već stalno izazivanje sukoba, što čini preko ekstremista na vlasti u općini i pravnoj službi.

Terorist i četnik Dražen Vučetić lokalni nasilnik koji daje sinu u dobi od 5 godina pušku, prijeti maloljetnoj djeci Srbina Dragića, samo zato što su Hrvati, pokušao je ovih dana izazvati sukob s Hrvatskom stranom napadom na predsjednika braniteljske udruge Gvozd, a to bi imalo nesagledive posljedice za suživot ova dva naroda.

Nešto prije na svome derneku četnici su skinuli hrvatski barjak u Vojniću i četnikovali uz repertoar srpskih fašističkih pjesama u Slavskom polju, na Petrovoj gori i Kukuruzištu. O svemu tome niti riječ u medijima. Sve je to bio uvod u izazivanje kaosa, kojim se želi ponovo pokrenuti sukob na ovom području. Ako znamo da je od države Srbije podržavana organizacija Četnička omladina palila Dalmaciju, te je njihovih čak 7 članova uhićeno, s tim da su dobiveni svi podaci o danu stupanja u tu terorističku organizaciju i način još je znakovitije ovo ponašanje. Povežemo li te činjenice i ove iz Banovine jasno je da na području Hrvatske djeluje srpski terorizam, dok se ploča HOS-a u Jasenovcu u isto vrijeme koristi za blačenje Hrvatske preko prosrpskih medija u inozemstvu. Zapravo se stvara atmosfera u Hrvatskoj ponovne ugroženosti Srba od ustaša. Sve to vrlo lako prolazi kraj naše nesposobne diplomacije koja se naslikava s predsjednicom dok Hrvatska gori.

Ipak najvažniju informaciju koju smo dobili sa Banovine dugo smo razmišljali da li je uopće mudro objaviti u ovom trenutku, ali kako se zahuktava namjerno priča oko hosovog pozdrava i ploče poginulim i zvjerski mučenim braniteljima u Jasenovcu, odlučili smo objaviti priču do kraja da se konačno shvati zašto mejnšit mediji koriste ploču ovaj trenutak, poslije velike paleži Dalmacije i srpskih provokacija na Banovini; upravo opravdavajući srpski terorizam, umanjujući ga, lažirajući ga zbog navodne ustašizacije, koju niječe čak i jedan Puhovski! Mediji vode specijalni rat za srpske interese dok se u pozadini sprema preko majčice Srbije čisti teroristički napad s nesagledivim posljedicama.

Glavni akter terorističkog napada je Dragan Borota, kriminalac, četnik, invalid, čovjek koji godinama šverca neometano alkohol i duhan preko granice i opskrbljuje lokalne birtijetine. Prije 17 godina iz kubure je ubio mirnog bosanskog Hrvata u gostioni. To se dogodilo poslije Tuđmanove smrti i nije eskaliralo u veći sukob iako su doseljeni Hrvati prosvjedovali zbog toga.

Prije mjesec dana on je izabran od srpske ćelije u svezi likvidacije P. M., branitelja, s 9 odlikovanja, poručnika HV-a, u mirovini. Borota je bio idealan likvidator, jer je invalid, manijak, sklon stalnim ekscesima, pa se na njega ne sumnja u svezi samog djela da je ono terorističko s ciljem proširenja sukoba između Hrvata i Srba.

Zašto je izabran P.M.? Vrlo su blizu jedan drugog, zgrada do zgrade, a i sam P. M. je poznat po niskom pragu tolerancije. Na taj način rijetko netko može povezati ovaj čin s terorizmom, jer su obojica skloni ekscesu, ali ako se dobro posoli mržnjom  situacija iz ubojstva može se stvoriti rat dva naroda, a srpski pokvarenjaci će onda reći kako je branitelj naprsit  napao invalida!… ako tome dodamo da je u isto vrijeme paljena Dalmacija, više je nego jasno da su službe za očuvanje ustavnog poretka spasile zemlju od planirane srpske terorističke akcije, njihovim praćenjem.

Samog Borotu nadaležne službe su držale 4 dana i oduzele su od istog dva pištolja…U medijima o svemu niti slova, dok prosrpski mediji arlauču o jednoj ploči u Jasenovcu koja ništa ne može promijeniti, niti ikoga ubiti.  Na Trgu žrtava fašizma u Zagrebu okuplja se skupina komunista odanih Srboslaviji, okupljenih za rušenje poretka i žele pokrenuti titov pokret za srboslaviju borbom za njegov trg. Komunisti i četnici zajedno su stvorili srboslaviju, pa je i ploča u Jasenovcu zapravo otpor toj ideji i to treba shvatiti…Igmanska inicijativa, pokret za srboslaviju je sve jače prisutna kod nas.

‘Nova ljevica’ i Igmanska inicijativa za spajanje u Srboslaviju djeluju na osnovu ukradenog novca iz sukcesije?

Do kada će Plenković oko sebe skupljate srboslavene, ultradesničare srpske, dok Hrvatska doslovno gori?

Vlada SAO Krajina

Ovo je vlada SAO Krajine u Beogradu okupljena oko terorističke organizacije Biro Krajine. Zbog čega Plenković ne blokira pregovore sa Srbijom zbog toga? Zbog čega Pupovac komunicira s njima? Zbog čega ti teroristi plaćaju odvjetnike u Hrvatskoj da brane srpske teroriste u Hrvatskoj? Hoćemo li stalno o pločama raspravljati ili o državnom terorizmu?

HOP