JESMO LI NA PRAGU NOVE BALVAN REVOLUCIJE?

0
10083

JESMO LI NA PRAGU NOVE BALVAN REVOLUCIJE

Poštovani predsjedniče Vlade Republike Hrvatske,

Obraćam Vam se sa ovim OTVORENIM I DOBRONAMJERNIM pismom s kojim želim skrenuti pozornost na kaotično stanje u hrvatskom društvu, razočaranost hrvatskog čovjeka i ozbiljnu strepnju za budućnost. Obraćam Vam se, iako sumnjam da ćete ovo pismo i vidjeti a kamoli pročitati, jer po naredbi – najbliži suradnici su prisiljeni ovakve i slične otvorene dopise bacati u smetlište umjesto da ih pozorno pročitate i čujete glas hrvatskog puka sa terena a ne samo od ljudi koji Vam iz raznoraznih razloga ne žele reći istinu ili ih jednostavno nije briga.

trofaBiograd-Torcida-mural

Hrvatski čovjek je u strahu od nove revolucije u Hrvatskoj, ovog puta od građanskog rata, jer je četnikovanje i partizansko orgijanje po Hrvatskoj toliko vidljivo da je pitanje dana kada će hrvatski čovjek izgubiti strpljenje i reći – DOSTA, a tada može biti prekasno i nema te sile koja će zaustaviti hrvatskog čovjeka da sruši i porazi sljedbenike SANU – MEMORANDUMA 2 i zločinačke Titove sljedbenike. Može se dogoditi da ovog puta neće biti oprosta tim i takvima kao 90. koji su umjesto zahvalnosti zauzeli sve ključne pozicije u društvu, od politike, medija, sudstva, gospodarstva pa čak prosvjete i kulture. Oni koji nikada nisu voljeli Hrvatsku, progonili sve što je mirisalo na hrvatske vrijednosti i zatirali svaki vid demokracije, oni su ti koji danas sole pamet o demokraciji i ljudskim pravima – onima koji su krv prolijevali za OBNOVU HRVATSKE SLOBODE I DRŽAVNOSTI, i to onima, koji su im omogućili da uz hrvatsku kunu danas uživaju i propagiraju svoje zle rabote.

Biograd-Torcida-muralčetnička omladina

Gospodine predsjedniče Vlade RH, hrvatskog čovjeka ne iznenađuje nova velikosrpska pohlepa i otvorena potpora sljedbenika najvećeg zločinca sa ovih prostora i 10. na svijetu – Tita, već ponašanje Vas i Vaših najužih suradnika koji ste se svjesno ili … dali uvući u tu zločinačku politiku i postali njihov zagovornik i zaštitnik. Navest ću primjere a Vi odgovorite DA ili NE – mada se Vaš odgovor unaprijed zna – NE.

1.— Ako mislite da nije važna hrvatska povijesna istina, posebno od 1918. do 1990. varate se, jer je upravo od Beograda nametnuta povijesna laž koja je najveći faktor hrvatske podjele u društvu i dok se to ne riješi – mira u Hrvatskoj ne će biti.

2.—Utemeljili ste KOMISIJU za suočavanje hrvatske prošlosti samo da se hrvatskom puku zamažu oči i osudi NDH i ZDS a o Titu i njegovim zločinima bit će svedeno na totalitarni režim. Ova KOMISIJA nije ništa drugo nego političko tijelo koje mora provesti navedene upute, a što dokazuje i sastav iste. Jadna je to KOMISIJA u kojoj su Ivo Goldstein i Jovičić – čast iznimkama koji sigurno ne će imati nikakav utjecaj. Goldstein, koji je mrzitelj svega što hrvatski puše i zaštitnik Tita i Srbije od 1939. do danas, a g-đa Jovičić je zaštitnica najveće povijesne prevare o Jasenovcu koja negira postojanje logora do 1951. u kojem je masakrirano na desetine tisuća Hrvata nakon 45. (to srpski dokumenti potvrđuju) i fabricira popis žrtava. Kakav je to stručnjak kada su neovisni povjesničari samo u par godina pronašli na popisu oko 15000 lažnih osoba i umjesto da smanji ukupan broj – ona bezdušno ubacuje novih 15000?

3.—Umjesto da uspostavljate usku suradnju sa Srbima koji su lojalni građani Hrvatske poput njih 11000 iz Domovinskog rata i omogućite legalizaciju Hrvatske pravoslavne crkve – Vi se priklanjate Pupovcu – notornom mrzitelju svega hrvatskog, lažljivcu i zaštitniku četništva i njihovih zlodjela po Hrvatskoj i čovjeku koji sa svojom ekipom provodi u djelo MEMORANDUM 2, njemu se udvarate i po njegovom receptu (i sličnim njemu) progonite hrvatske branitelje, njihovo znakovlje, domoljubne pjesme (Nećete u Ćavoglave) i… Vaša je državnička dužnost od Pupovca i sličnih i po zakonu gonjenja – od njih tražiti da otkriju masovne grobnice, imena ubojica, siledžija, rušitelja i organizatora zločinačkih djela, te ukinete aboliciju i progonite zločince, Vi i Vaši suradnici, kao i bivši, takve nagrađujete udobnim foteljama u hrvatskim državnim ustanovama ili silovatelje puštate da slobodno šetaju po ulicama i ti se u brk smiju silovanim, osiromašenim, osramoćenim i osakaćenim Hrvatima i Hrvaticama. I to sve na štetu hrvatskih branitelja. Slično se ponašate i sa gosp. Radinom, ljubiteljem Titovih zločina, čovjeka koji ni danas ne želi priznati da za pripajanje Istre Hrvatskoj nije zaslužan Tito koji je po Istri ostavio brojne grobnice masakriranih nedužnih ljudi, već hrvatski katolički svećenik Milanović.

4.—Vi gosp. Plenkoviću, sa gosp. Božinovićem progonite Hrvate koji nose majice s natpisom časnih hrvatskih boraca, zatvarate sve one koji pozdravljaju ZDS te tražite skidanje ploča s natpisom ZDS, jer to od Vas traže Pupovac, Radin i…, a žmirite ili jednostavno odobravate četničko orgijanje po Hrvatskoj i podizanje spomenika četničkim zločincima. Slično se ponašate i sa partizanskim orgijanjem (pod krinkom antifašizma) koji pjevaju, igraju kola i mašu zastavama (ali bez hrvatskih znakova) i izvikuju slične parole s kojima su harali, rušili i ubijali po Hrvatskoj od njihova postojanja do danas, a hrvatska policija ih štiti i mirno promatra. Gdje je tu Vaša pravednost?

5.—Kada ćete zaustaviti uvozni lobi koji vedri i oblači u Hrvatskoj te kad ćete početi progoniti prave kriminalce a ne loviti one koji su dužni stotinjak kuna?

6.—Kada ćete zaustaviti iseljavanje mladih Hrvata i njihovih obitelji a time zaustaviti pustoš hrvatskih sela, pa i sami nestanak Hrvata iz svoje Domaje te napraviti i u djelo provoditi učinkoviti program za DEMOGRAFSKU OBNOVU?

7.—Kada ćete zaustaviti dotok novca tz. građanskim udrugama koje cijeli svoj rad temelje kako obezglaviti hrvatsko društvo i uništiti vrijednosti koje su ga stoljećima održale na ovim prostorima i taj novac usmjeriti na zdrave programe za povratak prognanih i iseljenih Hrvata?

8.—Kada ćete započeti iskreno i bez kompromisa (ne samo bezosjećajno i površno u predizbornoj kampanji) zastupati Hrvate izvan RH, uvesti dopisno glasovanje (uključujući elektronsko i promjenu kvote zastupnika za Hrvatski Sabor), olakšati dobivanje hrvatskih dokumenata, ukinuti oporezivanje mirovina zarađenih u tuđini svima onima koji se žele vratiti u Hrvatsku te napraviti stručan program (sa hrvatskim znalcima iz svijeta) za povratak Hrvata iz tuđine na svoju djedovinu kao i pojednostavljenu dokumentaciju i brzu administraciju za njihova ulaganja?

9.—Hoćete li i kada započeti čišćenje neprijateljskih, nedjelotvornih, nesposobnih, ulizivačkih, ucjenjivačkih i kriminalnih kadrova u državnim institucijama te započeti ukidanje glomazne administracije, smanjenje papirologije i ubrzati njenu učinkovitost?

10.—Kada ćete objelodaniti popis UDBAŠA i četnika koji su razarali Hrvatsku, ukinuti aboliciju, napraviti reviziju mirovina tz. partizanskih boraca čije mirovine danas primaju i njihovi unuci?

11.—Kada ćete umjesto zabrane ustaškog znakovlja, pozdrava i spomenika zabraniti partizanska i četnička?

12.— Kada ćete iskreno, glasno i jasno odgovarati svim neprijateljskim nasrtajima na hrvatske povijesne, nacionalne i državotvorne vrijednosti te započeti pravu reviziju hrvatske povijesti kako bi se hrvatski naraštaj mogao odgajati u vjeri za Boga i Hrvatsku a ne pokunjene glave slušati kojekakve objede na račun Hrvata i Hrvatske?

Gospodine Plenkoviću, poruka je hrvatskog čovjeka sa terena da je vrijeme da se prestanete igrati velikog državnika i šutnjom ignorirati razne napade na hrvatske povijesne vrijednosti, omalovažavati hrvatski puk, odbacivati poštene, vrijedne, otvorene, sposobne i nepotkupljive i kada ćete za svoje suradnike tražiti ljude navedenih kvaliteta a ne ulizice i prodane duše?

Gospodine predsjedniče Vlade RH, ako ne želite ponoviti izdaju hrvatskih interesa poput dr. Ante Smitha Pavelića iz 1918. i izbjeći velike podjele u hrvatskom društvu, ulične nerede koji mogu prerasti čak i u građanski neposluh, sada je vrijeme da pokažete brigu i osjećaje za hrvatskog čovjeka, zdravo društvo i sigurnu Hrvatsku državu, u protivnom ne piše se dobro ni Vama a ni Hrvatima u cjelini. Probudi se čovječe dok je vrijeme da sutra ne bude prekasno – i za Vas i za Hrvatsku!

Vlado Glavaš-pismo čitatelja

HOP