Skup protiv Pupovca:Plenković i Pupovac ako skinu HOS-u ploču mi ćemo skinuti sve četničke

0
8904

‘ZA DOMOVINU SPREMNI! S tim pozdravom završio je skup protiv Milorada Pupovca u organizaciji AHSP-a u Zagrebu.

Keleminec ispred stranke prozvao je DORH jer uz 7 kaznenih prijava  najbližeg nekadašnjeg suradnika i svjedoka Milorada Pupovca, pravnika Nenada Vlahovića Pupovac se i dalje mirno šeće po Zagrebu.

U Slavskom polju Pupovac dopušta zlostavljanje srpske obitelji Dragić od strane Srba, samo zato što su djeca Hrvati (djeca su iz prethodnog braka).  Zašto ih ne zaštiti Pupovac, pa oni su Srbi; hrvatski državljani?- rekao je Keleminec.Odgovara mu taj šovinizam SRBA prema normalnim Srbima. Što su djeca kriva?

Pupovac se ponaša kao kralj Aleksandar. Vlada ovom državom.- neke su od rečenica Keleminca.

AKO SU BRAĆA OD PUPOVCA BILA U ČETNICIMA, PUPOVAC JE TREBAO BRANITI DRŽAVU ZA VRIJEME RATA,  NIJE! I to govori sve o njemu- rekao je Nikola Lukić dugogodišnji borac za Hrvatsku u inozemstvu za vrijeme skupa.

Nakon skupa pred novinarima Keleminec je pozvao novinare da se hitno upute u Slavsko polje , da se uvjere što se događa sa ugroženom obitelji Dragić. Ovoj obitelji treba hitna pomoć i Keleminec iako nije imao kontakte s obitelji ispunio je molbu da se o tome konačno progovori pred kamerama, jer policija u Vrginmostu dopušta strašna zlostavljanja obitelji.

Hop