Frljićevo šaranje po gradskim trgovima i ‘pozivanje u komunističku borbu’za Božinovićevu miliciju nije kršenje zakona!

0
2520

Nije jasno koliko će vremena proći da javanost shvati kako drug Frljić  jezivi kulturni radnik, kojeg nitko živ u EU ne želi, je samo komunistički revolucionar propale Juge. Uvežen iz nakaradne i zaostale BiH. U panici da ostane bez kuna radi komunističke performanse po Hrvatskoj.

KADA BI ISTI BIO STVARNI KULTURNI RADNIK, BAVIO BI SE ZVANJEM KOJE POZNAJE, ipak ovaj klaun se bavi onim za što je plaćen, lažima i komunističkim provokacijama.

Poput Markovine i Frljić je doveden iz ove nakaradne zemlje da nama kroji sadašnjost. Zanimljivo da je tako godinama svojim lažima krojio mnoge mitove i nedodirljivi Goldstein i njegov sinek isto rođen u Sarajevu. Sve je to nama naša komunjarska pamet dala, uvozne trovače hrvatstva. Ako ovim partizanima dodamo i rokere bosanske koji politički pametuju Edu majku i Seju Saxona primitivizam je na vrhuncu. ONI ISTO PRODAJU PAMET O NETOLERANCIJI I ZATO PRIMAJU KUNE.  Ta skupina potpuno nepismenih povijesno trkeljaju o komunizmu, revoluciji, usranom Yugo 45 i sličnim velikosrpskim sranjima. Danas je Frljić ponovo kao pravi neokomunistički provokator napao Trg Republike, jer ga svrbi odlazak najvećeg velikosrbina svih vremena- Josipa Koljača Broza. 

21476056_2448245555316581_1544595733_n21469846_2448245651983238_1445152912_n

Uglavnom komunjare uvijek imaju isti recept, dovode lažljivce i smutljivce iz BiH i Srbije koji enormno mrze Hrvatsku i nemaju pojma o povijesti, daju im medijski prostor, pa nas sve skupa uče što mi moramo voljeti…uzmi jedan Burek sa sirom i dobro se isprdi Frljiću jer ti je mozak previše opterečen velikosrpskim smradom koji ne vidi četničke spomenike po Srbiji i Hrvatskoj…a ubijene HOS-ovce ostavi na miru…

OVO ŠARANJE PO GRADSKOJ IMOVINI POLICIJA NE SMATRA KRŠENJEM ZAKONA, JER SU I ONI VJEROJATNO POTOMCI MILICAJACA!

Navodno je ispisivao “antifašističke” parole, iako su ovo komunističke parole
“… U BORBU! NAPRED!” – to se vidi na kraju grafita u bijeloj kredi na pločniku ispred HNK na Trgu republike Hrvatske… koju borbu ? U novu pljačku i ubijanje Hrvata? Onako kao 1945 ? Pljačku, silovanje i ubijanje? To je antifašizam? Nosi si ga u Bosnu! Parole je pisao na srpskom “da ga ceo svet razume”…

HOP