Bernardiću zamjerili čestitku Bujancu sdpeovci slični onima iz 1945. koji su drugačije izbacivali kroz prozore!

0
2386

Ovih dana mediji su isfurali glavnu priču oko vjenčanja Velimira Bujanca. Prvo je napao Zoran Jovanović zvani Šprajc Bujanca. Narugao se Bujancu u svezi svadbe.

Pa je krenulo dijeljenje po medijima video uratka sa svadbe. I mi smo ga dobili direktno od V. BUJANCA, ali smo odlučili kao i sve obiteljske stvari ostaviti dalje od medija jer ipak obitelj je svetinja i bilo kakvi  komentari nisu umjesni. Upravo to se počelo događati u svim medijima.  Neki su se rugali Bujancu, drugi su pljeskali, a mi smo procijenili da je to malo previše za suprugu koja nije medijski eksponirana. Poželjeli smo Bujancu sreću u braku, a ostalima prepustili komentare.

Ipak nas je iznenadilo ponašanje sdepeovskih političara Mrsića i Glavaševića koji su jako zamjerili svom predsjedniku Bernardiću jer je uputio čestitku Bujancu u svezi braka. Izgleda da svatko tko ne misli kao drug Tito i njegovi sdepeovski podanici nesmije niti živjeti niti stvarati obitelj. Katasrofalna netolerancija na nivou sitnih duša. Ovo je dokaz kako misli titova omladina. Isto onako kao i 1945. godine kada su bacali kroz prozore građane koji su drugačije mislili. Nemojte misliti glavom umjesto vas će misliti komunistička bratja i odrediti s kim se smijete ženiti.

HOP