Gospićko pravosuđe na inicijativu Pupovca diže optužnicu za ometanje derneka u Srbu!

0
3734

SUTRA PONOVNO MORAM NA POLICIJU

Na zadovoljstvo Milorada Pupovca , grupice mrzitelja Hrvatske i antihrvatskih medija  danas sam dobio poziv  na  razgovor  u prostorije policije,  Heinzelovu 98 u Zagrebu, sutra u četvrtak  s početkom od 12, 00 sati

Policija je izvjestila medije da će proširiti ranije započeto kriminalističko istraživanje protiv mene  koje je u koordinaciji s nadležnim državnim odvjetništvom  pokrenulo povodom paljenja novina pod nazivom Novosti.

Milorad Pupovac je preko svojih novina i  naslovnica pozivao na teroristički čin paljenja Hrvatske usred turističke sezone. Svojim tekstovima konstaktno provocira sve što je Hrvatska.

Iz tog razloga ponosan sam na ponovno paljenje antihrvatskih novina zajedno sa Nikolom Krklješom pripadnikom srpske nacionalnosti koji kaže da to nisu novine srpske manjine već onih koji mrze Hrvatsku.

Umjesto  da policija pokrene postupak protiv Novosti zbog poticanja na terorizam i nasilje prema Hrvatima oni su stali u zaštitu  Pupovca jer je tako naredio mali Milošević Dačić.

Ako Država preko svojih istitucija pokrene postupak protiv mene neće me uplašiti već ću biti ponosan i spreman da branim Domovinu.

Dražen Keleminec

HOP