Glavni Pupovčev čovjek na Banovini je u ratu topovima rušio Karlovac i Pisarovinu

0
7805

Prema podacima dobivenim od srpske strane, a kojima je dosta srpskog terora SDSS-a na Banovini, poglavito u Vrginmostu doznalimo smo kako je dugogodišnji načelnik općine Vrginmost i desna ruka svim HDZ-eovcima na nivou županije od nekadašnjeg šefa Šanteka pa do današnjeg župana Žinića, Branko Jovičić za vrijeme rata razarao topovima 130 mm Karlovac i Pisarovinu iz pozicije Slavskog polja. Bio je pripadnik 19. brigade Vojske Krajine.

Danas je on glavna faca Srba na Banovini i desna ruka Milorada Pupovca,  čija su braća razarala Hrvatsku poput njega. Sramotno je da ovaj terorist preko HDZ-a dobiva toliku moć. Poznat je po izbacivanju branitelja iz prostorija općine, njegov sin je bacio u školi hrvatsku zastavu u zahod,a kao načelnik štitio je četništvo u općini. Uz pomoć hadezeovke J. Jajčević vratio je ime mjesta ponovo u Vrginmost.

Incident I. Pandže Orkana i DSS-ovog političara Bjelajca aktualan je ovih dana. Dožupan iz redova DSS je prema srpskim medijima bio meta Orkanovog bijesa jer je i on JNA kadar. Ipak kako doznajemo istina je drugačija, bijes Orkana je išao prema predsjedavajućem, a Bjelajac se tek našao na putu. Nije bio primarni cilj prema našem izvoru, a isto tako nije bio uzrok  bijesa niti čin potpukovnika JNA  dožupana Bjelajca, koji je dobio čin kao doktor, dok je sam Orkan u JNA imao čin vodnika u sastavu inžinjerije i kao pripadnik JNA u Sarajevu završio školovanje 1990 godine.

DSS-ov Bjelajac zapravo stoji na putu Jovičiću koji je desna ruka župana Žinića, župana koji je bio pod sumnjom još u svezi šefovanja u APN-u i prodaja srpskih kuća po znatno većoj cijeni. Dobri poznavaoci tvrde kako su ova dvojica kao prst i nokat i DSS-ov Bjelajac smeta tim prljavim igrama koje kao i uvijek vode do Pupovca.

DSS se želi zastrašiti kako bi Jovičić i SDSS ponovo bili u najpovoljnijem političkom položaju. Za vrijeme izbora kupnjom glasova na liniji Busić-Linta- SDSS pokušalo se održati političko rukovodstvo SDSS-a na životu, ali sve više afera šteti ugledu nekada vodeće terorističke stranke u zaraćenoj zemlji, a danas stranci korupcije bliskoj HDZ-u.

Suradnja ove dve kradezeovske stranke je jača nego bilo koja suradnja na desnici. Uz razvijene strahove i mržnju između ova dva naroda najviše profitiraju SDSS i HDZ, bez obzira na ratnu prošlost na različitim stranama.

HOP