Skandalozno: Vrhovni sud godinu dana nije odlučio o presudi četniku Busiću za silovanje maloljetnice (15) !

0
9938

Milan Busić još  uvijek je na slobodi,a  radi se o silovanju maloljetnice, djevojčice s posebnim potrebama i nakon PET GODINA nije dobio ono što zaslužuje. Saznali smo da je na Vrhovnom sudu predmet više od godinu dana!

Prijetio je Milan Busić svojoj  ženi “da će je odrobijati i psovao joj majku ustašku”, to je bilo u ožujku ove godine kad je bivša žena došla po djecu. To nedjelo zavšilo je na sud u Sisku i ima zabranu prilaska navedenoj i poziva prema njoj; uvjet 3 godine ili 1 godinu zatvora. Zanimljivo kako je do te presude došlo velikom brzinom, ali potvrda presude o silovanju maloljetnice već godinu dana gnjili u ladici Vrhovnog suda.

Maloljetnicu je silovao u Topuskom u jednoj privatnoj kući i onda poslao po brata da ponovi kazneno djelo i odveze je za Karlovac, što ovaj nije učinio već je maloljetnicu izbacio iz vozila na pola puta, gdje ju je kasnije pronašla policija. Maloljetnica je imala 15 godina i bila je u domu u Karlovcu za djecu sa posebnim potrebama.

Dobio je kaznu zatvora prvostupanjsku svega 4 godine i sve je prebačeno na Vrhovni sud u Zagrebu nakon njegove žalbe! Od sramotne presude do odluke Vrhovnog suda treba godina dana!

Ako ovome dodamo i suđenje za prijetnju ubojstvom i prijetnje lokalnoj policajki u Vrginmostu u međuvremenu, pravosuđe je postalo pravosuđe SAO Krajine, jer slučaj nije riješen i štiti se ovog nasilnika umjesto da osudom bude maknut sa ceste.

Zanimljivo da je ovog manijaka, zlostavljača, srpsko glasilo Banija rs proglasilo borcem za srpska prava na Banovini, srpskim Ernesto “Che” Guevarom, te je primljen u Beogradu kao ugroženi Srbin, ni manje ni više nego u središtu terorističke organizacije Biro Krajine. Primio ga je srpski Bin Laden Miodrag Linta. 

SMEĆE ČE

http://banija.rs/banija/15532-milan-busic-nisam-cetnik-vec-samo-mali-covjek-koji-drzi-do-svojih-obicaja-i-tradicije.html

Za Busića se zna da je organizator četničke mladeži na Banovini koju ustrojava preko dvije maloljetne djevojke iz Topuskog.

četnička omladina

Ovaj debil veza je Busiću u Beogradu za proširenje omladine… vidi se rukopis udbe i u ovoj organizaciji…dobro što se ne zovu četnički pioniri. Organizacija za stvaranje nereda i odvlačenja pažnje od stvarnih problema, korupcije u srpskom i hrvatskom društvu.

 

Bio je dugogodišnji član HNS-a. Nakon što je pretukao konobaricu u svom kafiću Grand izbačen je iz stranke. A ta konobarica koju je istukao kasnije je rekla kako su na nju pala drva, ona mu je sadašnja partnerica sa kojom živi nevjenčan,  radi  nesretnica na moru i šalje mu novce!

Ove godine na lokalnim izborima kandidirao se  za predsjednika mjesnog odbor u Starom selu kod Topuskog. U selu u kojem je pretukao jednog starijeg muškarca i prijetio njegovoj obitelji. Srbima iz tog sela dosta je četnika, Biroa krajine, hrvatskog pravosuđa, lažljivih medija…

Može li luđe ova zemlja?

HOP