Tiskovna o Pupovcu: ‘Kada će Hrvatska zatražiti ukidanje terorističke organizacije Biro Krajine i uhićenje Vučićevog čuvara V.Vidovića, zločinca u Škabrnji!’

0
15866

Konferencija za tisak AHSP-a Dražena Keleminca pred odjama Milorada Pupovca sve više postaje zanimljiva. Za razliku od ostatka desnice koja raspravlja o pločama i pozdravima Keleminec se usredotočio na par važnih detalja.

Kakva je to koalicija Plenković-Pupovac kada Milorad Pupovac obilazi Srbiju i genocidnu tvorevinu RS kako bi dobio podršku za svoje nacionalističke ispade i tako pristiskao vladu?  Isto tako nije jasno kako četnici Vučić i Dodik mogu raspravljati o braniteljskom zakonu RH ako su baš oni rušili Hrvatsku i poticali mržnju, zajedno sa braćom od Pupovca. Keleminec je prisutnima podijelio dokument iz kojeg je vidljivo da su i braća od Pupovca bila rušitelji države Hrvatske.

received_10214171277136456

Najvažniji djelovi govora Dražena Keleminca upućeni su premijeru Plenkoviću. Plenkovića Keleminec pita zašto do sada hrvatska diplomacija nije uvjetovala Srbiji ukidanje terorističke organizacije Biro Krajine i zatražila uvođenje sankcija protiv Srbije jer tom terirističkom organizacijom upravlja se iz Beograda, a Srbija ju redovito plaća iz proračuna da bi se stvarala pobuna Srba u Vrginmostu i Vojniću.

Vlada SAO Krajina

Vlada Krajine u izbjeglištvu-Biro Krajine

Isto tako Keleminec se pita kada će Hrvatska zatražiti izručenje Vasilija Vidovića, niškog specijalca koji je bio dio vojske Ratka Mladića i  glavni je koljač u Škabrnji. Isti taj Vasilije Vidović bio je i osobni čuvar Vojislava Šešelja i Aleksandra Vučića do 2008. godine. 

vojvoda_vasilije_vidovic_vaske_1993_i_2012_01-1

 

Napad na Vučića i Šešelja u Sarajevu, doveženi su Vučić i Šešelj u Toyoti na kojoj je lubanja ubijenog muslimana, vozilo je vlasništvo Vasilija Vidovića. Danas bi takvi monstrumi zajedno sa Pupovcem krojili braniteljski zakon. 

 

Prema saznanjima našeg portala Vidović je sudionik i ubojstva muslimana u Stupnom dolu za koji se tereti  general Praljak.

Keleminec je ponovio da ga DORH progoni kao divlju zvijer zbog Pupovca, dok ništa ne poduzima protiv Pupovca u svezi 7 kaznenih prijava pravnika Nenada Vlahovića. Isto se pita zašto DORH ništa ne poduzima protiv članova SDSS-a iz Vrginmosta koji ugnjetavaju obitelj Dragić, zbog nacionalne pripadnosti djece. O tome mejnšit mediji sigurno neće ništa prenijeti s konferencije za novinstvo D. Keleminca, te na taj način će štiti kriminal oko Pupovca i čuditi se kako ih narod proziva da su krivi za situaciju u zemlji.

Nakon objave ovog članaka nakon pet minuta Facebook nas blokira u dijeljenju. Očito je članak pogodio u sridu. Isto nam se dogodilo i nakon objave članka o prosvjedu protiv pravosuđa u Rijeci o kojem nisu izvještavali vodeći mejnšit mediji. Javnost ne treba saznati istinu, informacije se kreiraju u mejnšit medijima kako vladajućima odgovara, a Facebook se trudi držati korak s njima!

blokada 2blokada

Na stranicama Media grupe možete vidjeti konferenciju za novinstvo bez cenzure:

https://www.facebook.com/Media-grupa-1733470130284558/?fref=ts

 

HOP uredništvo