STRIC PEĐE ĢRBINA PUCAO PO HRVATSKOJ U VRIJEME DOMOVINSKOG RATA?!

0
41163

VJERUJEM DA STE ZNALI ALI IPAK VRIJEDI PODSJETITI TKO JE DRUG GRBIN GLASNOVORNIK SDP-a:
Evo jednog takvog podatka:
Dana 16.listopada 1991. u Malom Lošinju mučki su ubijeni hrvatski gardisti Rifet Mustić i Mladen Bujačić.
Zasjedu je organizirao “krvavi kapetan” V.G. uz vojnike Petra Petrovića, Radovana Anđića i Mazlema Demirova, ročnike tzv.JNA u Puli.
Zasjeda je postavljena na Cikatu, u dvoristu vile Flora, 150 m od ulaza u tadašnju kasarnu tzv. JNA Velopin. Kukavičkim rafalima krvavi kapetan V.G. i dvojica ročnika  (Makedonac nije želio pucati) a Srbi jesu, što je kasnije utvrđeno, sasječeni su doslovno od vrata do nogu dva hrvatska gardista.
Sad vi se pitate a tko je V.G. ?
Da. Zanimljivo, tko je V.G. ?
V.G. je VLADO GRBIN. Jugoslaven velikosrpske orijentacije, po svom “ličnom” priznanju, od oca Josipa Grbina i majke Đurđe Zuliček.
Drug Vlado Grbin, četnicki kolovođa, danas uživa “penziju” u “najlepšoj zemlji na svetu” Srbiji “koja jedina sliči na staru Jugoslaviju”.
Ako vam još nešto nedostaje u mozaiku, a mislim da ste ipak shvatili,  reći ću još PREDRAG PEDJA GRBIN.
Pitajte tko mu je otac ? -izvor D.V. Ovaj tekst već danima kruži po društvenim mrežama.

Peđa Grbin demantirao je da je navedeni njegov otac. Tko je Vlado Grbin u obitelji Grbin? Stric.

Želite znati tko je otac Borisa Miletića, gradonačelnika i predsjednika IDS-a, današnjeg narkomanskog vladara Istre i IDS-a? Otac je bio  JNA kadar. Sa zrakoplovne baze u Puli prijetio je navodno rušenjem niti manje niti više  nego arene u Puli za vrijeme domovinskog rata. Danas sin prijeti odvajanjem Istre od Hrvatske. Nisu mu smetale u Jugoslaviji kasarne JNA po cijelom gradu, koje je država Hrvatska darovala danas gradu, očajne ceste, slaba trgovinska opskrbljenost, danas je zemlja povezana najboljim cestama, grad blista, a Miletić i srpska kompanija bi odvajali Istru kada su je do temelja pokrali.

Grbin ruši Bernardića da bi kumrovečka družba ovladala SDP-om, nekadašnja tajnica četničkog ideologa Raškovića, Milanka Opačić prijeti Bernardiću, a Nenad Stazić preporuča odvajanjem Istre? Dno dna. Srpska demokratska partija.

HOP