Ubijena svjedokinja koja je tvrdila da je u Las Vegasu pucalo više ljudi na posjetioce koncerta!

0
5050

Svjedokinja pokolja u Las Vegasu koja je vidjela više od jednog strijelca je iznenada pronađena mrtva. Kimberley Suchomel je pronađena mrtva u svom domu nakon što je dala izjavu o tome da je vidjela više strijelaca, a ne samo jednog (kako stoji u službenom izviješću). 28-godišnja Kimberley je uspjela neozlijeđena preživjeti masakr u Las Vegasu i javno izjavila kako je vidjela više strijelaca koji su pucali u okupljeno mnoštvo. Njezin post na Facebooku je opovrgao službenu verziju događaja u kojoj stoji da se radilo o samo jednom napadaču: Stephenu Paddocku. Post je odmah postao “viralan” jer je Kimberley dala detaljan opis tog užasnog iskustva i opisala kako ju je proganjao jedan od napadača.

Više preživjelih svjedoka tog masakra je posvjedočilo da se jedna žena na samom početku eventa probila do pozornice i popela na nju, upozoravajući okupljeno mnoštvo “da će svi biti ubijeni”. Ona i njezin dečko su bili odvedeni s pozornice. Nakon toga je uslijedio krvavi pokolj, a nadležni nikada nisu uzeli u obzir izjave mnogih svjedoka o toj ženi koja se pojavila na pozornici neposredno prije napada.

Po izjavi bake Kimberley Suchomel, mlada žena je umrla po noći, u snu. Ona nije jedina ključna svjedokinja koja je umrla. Ranije ovog tjedna je bez traga nestao zaposlenik koji je trebao biti ispitan od strane FBI u svezi parkiranog vozila Stephena Paddocka, kao i jedan drugi ovlašteni radnik koji se nije pojavio na zakazanom ispitivanju.

Originalni FB post kojeg je napisala Kimberley u svezi pokolja u Las Vegasu je misteriozno nestao, ali portal koji je objavio ovu vijest ga je snimio u izvornom obliku.

Ingrid Runtić

HOP