HDZ-ovka na biračko mjesto stavila srpskog teroristu, a druga se ljubi sa srpskim teroristom!

0
7248

Na prošlim izborima na području općine Vrginmost HDZ je imao vrlo zanimljivog predstavnika u srpskom mjestu Bovići kod izbornih kutija. Radi se o Darku Dediću, osobi koja je cijelo vrijeme oslobodilačkog rata nosila srpske oznake, a prema izvorima drugih medija bio i napadač na Vukovar. Bio je srpski terorist. Ovo je još jedan od masu skandala koje rade Marija Idžan i Jelena Jajčević ispred HDZ-a  Vrginmosta i sramote doseljene Hrvate iz BiH.

Jelena Jajčević je poznata po činjenici kako je potpisala odluku promjene mjesta Gvozd u Vrginmost. I tako osramotila HDZ. Bolje i izdaja nego gubitak funkcije.

Pupovac preko svog čovjeka u ministarstvu uprave Borisa Miloševića u roku 24 dobio je rješenje o promjeni imena mjesta. Da je moguće Pupovac bi promjenio i ime države.

Zanimljivo je reći da je ova Jajčevićka  srpski pijun koji je brže bolje promjenio ime mjesta Gvozd, te je i sam Karamarko zakasnio to zaustaviti, jer je došao u večernjim satima na sjednicu HDZ-a. Nije bolje niti u policiji, čijem načelniku daje podršku Milorad Pupovac.

Uslijed svega toga Srbi mlate djecu, pale barjake, bacaju u zahode, dolaze s bombama u školu, isjeruju Hrvate iz okolnih sela, te zapošljavaju djecu srpskih terorista u policiji i općini. SAO Krajina HDZ-SDSS.

Da tu nije kraj HDZ i velikosrpske bratje govori činjenica kao predsjednica ogranka Katarine Zrinski i članica HDZ-a Savka Katić na slici je u zagrljaju sa zloglasnim četničkim teroristom postrojbe Šiltovi, Simom Tepšićem-Šicom, vjerojatno je Katarina Zrinska s tim jako “zadovoljna”, da joj takvi pronose ime, Šiltovi su poznati kao najveći srpski koljači toga kraja. Slika je snimljena u njegovom kafiću MG u mjestu Topusko.

Niti u SDP-u nije bilo bolje dok su ga vodili Račan i Milanović, na svim vodećim mjestima u općini su bili srpski teroristi i šovinisti, od Dugošije, Miličevića pa sve do Gabrića (koji nije želio katoličku crkvu u mjestu).

Navik on živi ki zgine pošteno“.

 

HOP