Srpski fašist širi četništvo po Hrvatskoj, mlati, siluje kraj naših nesposobnih institucija!

0
12561

Prijetnje sa Banovine ne prestaju. Pravosuđe koje progoni novinare, a dopušta godinama divljanje četnika i srpskih ekstremista slično je onom pravosuđu koje u Šibeniku ne zna tko je ubio dvoje talijanskih turista na brodu. U takvom pravosuđu zaštitu dobivaju svakakve niškoristi, dok mlate, siluju, šire mržnju i međunacionalnu netrpeljivost. Čovjek se pita čemu postoji policija u Vrginmostu, pravosuđe u Glini ili Sisku?

busić smeće

Nije li to isto dno dna od institucija kao što je neki silovatelj, koji mlati svoju ženu, prijeti lokalnoj policajki (koja se mora zaštiti preko našeg portala-jadna je to i kukavna policijska postaja), siluje maloljetnicu, tuče starije osobe iz sela i pokazuje tri prsta na svom vozilu pred svim tim državnim institucijama?!

Kakva je to policija koja traži zaštitu od srpskog šovinste preko našeg portala? Kakvo je to pravosuđe kad ovaj patuljasti četnik još uvijek slobodno prijeti nama i to bez straha i predsjedniku braniteljske udruge iz Gvozda?

Ovaj srpski vrtni patuljak, nasilnik, silovatelj, zlostavlja starije ljude u svome selu i prijeti zločinačkom jedinicom RDB-a Srbije novinarima portala. Što ćeš i nas napadati ili slati srpske ubojice na nas Busiću?

Ma reci Srbima tko si. Nisi ti nikakav srpski specijalc, već jad koji je služio HV 1998 godine u Koprivnici i otpušten si iz vojske kao nesposobni ročnik jer si pišao u krevet i trgao nokte. I jadna je država, policija i pravosuđe koje se ne može obračunati s takvim ljudskim ološem.

Zato ovim tekstom upozoravamo institucije države da i dalje ne rade ništa za zaštitu seljana njegova sela u zaštiti od tog manijakalnog zlostavljanja, koje trpe danonoćno, zlostavljanja ovog vrtnog patuljka, jer policija ne čini ništa u zaštiti seljana, kao što ne čini ništa u zaštiti obitelji Dragić  u drugom pravoslavnom selu, te je maloljetna kćer Dragića pretučena od djece srpskih šovinista.

IMG_20171013_142132SMEĆE Č

Policija u Vrginmostu toliko je jadna da lokalna policajka se mora štiti preko medija od istog inkriminiranog ološa. Zatvorite postaju jer ako ovako se nastavi, Busić i kompanija će u nekom novom sukobu otvoriti novi srpski fašistički logor u Vojniću. Ili će ljudi kraj vas nesposobnih uzeti pravdu u svoje ruke. 

Milan Busić otvoreno prijeti jedinicom Ulemeka Legije, onog istog koji je ubio predsjednika Srbije! To se vidi po simbolima upućenim nama kao prijetnju. Ne zaboravite da je Legijina obitelj iz Topuskog, kao i Busić, te da ovaj manijak okuplja srpsku djecu u četničku omladinu.

Ovaj čovjek veza mu je u Srbiji.

četnička omladina

Ako ova država ne zna se zaštiti od bezakonja onda svaka osoba po zakonu ima pravo na samozaštitu.

Svečanu sjednicu u Vrginmostu ne može voditi srpski šovinist Mile Malobabić koji želi iseliti obitelj Dragić iz sela, jer je žena od Dragića Hrvatica. To znači da vrh SDSS podržava srpski šovinizam.

Zašto se ovaj kriminalac  pokriva nacionalizmom? Na taj način lažljiva srpska politika iz njega radi žrtvu i svjesnu štetu svim Srbima koji žele normalan život u Hrvatskoj, ako bude končno osuđen za sve svoje zločine, te bude smješten u zatvor da tamo piški u krevet beba četnik.

Nama je krimos Busić poručio da “Bog prašta, a on ne”. Poruka srpskom bogu četništva, pazi da se opet ne upišaš u gaće junačino.

HOP