Otkrivamo zašto je Todorić izabrao London kao mjesto spasa

0
4123

Donedavni gradonačelnik Londona Boris Johnson, koji je zagovarao Brexit, izlazak velike Britanije iz Europske unije, usporedio je u tisku ciljeve EU-a s Hitlerovim, ustvrdivši da je kod oboje u pitanju nakana da ujedine Europu pod jedinstvenom.

Johnson je, govoreći za list “Sunday Telegraph”, rekao da ni nacistički vođa ni Napoleon nisu uspjeli ujediniti Europu te da je  EU bio “pokušaj da se to učini različitim metodama”. Fašizam, antifašizam je propagandni trik koji uvijek ide od Rusa. U Britaniji koristio ga je Johnson.

“Napoleon, Hitler, razni ljudi pokušavali su to, i završilo je tragično. EU je pokušaj da to isto učini drugim metodama”, rekao je bivši londonski gradonačelnik, pripadnik britanskih Konzervativaca. Uspio je Britance uvjeriti u Brexit. To je posebno odgovaralo Rusima. Londonom već duže vrijeme struji ruska kapitalna mašina. Rusi pomažu desnicu u cijeloj EU i tako ruše globalističku igru.

U Londonu je i naš Ivica Todorić. U toku današnjeg dana je ispitan i pušten na slobodu. Iako su mnogi tvrdili da nije u Londonu, ipak je bio u Londonu, jer mu ruski lobisti najbolje mogu pomoći baš u Londonu.

London je znao za jugoslavenske zlatne rezerve, sukcesiju, udbina banka na ovoj je adresi, a Todorić je mnoge kanale iskoristio u tome pravcu. Blogom je uzdrmao vladu, koja je u laganom rasulu, oporba ne razumije dubinu cijele igre i sve to pogoduje Todoriću. Američki kanali ne mogu se nositi sa starom uigranom jugo komunističkom shemom koja već 70 godina funkcionira sa Rusima. Zato se polako Plenković rješava starkelja koji drmaju politikom i okreće se D. Lozančiću…Ipak to neće biti dovoljno u borbi protiv Putina i njegovih banaka, a politički desnica se već svrstala na rusku stranu. Otvoreno navijaju za Ruse.

Sve postaje jasnije kako je Todorić ključ koji otvara ruska vrata, pa sadašnja desna ruka Plenkovića M Dalić stvarno lupeta svašta kad misli da će Ivica iz Božjakovine zaboraviti sve usluge što je napravio za kradeze i stranku dugih prstića. Londonu, Rusi i tzv. desnica vide priliku u rušenju Plenkija kroz blogove malog Ivice. Londonski sud im je pomogao u tome. Plenkija očekuje pakao predstojećih mjeseci.

HOP