Šprajc (Jovanović) divi se Manoliću, na Filozofskom zastave komunističkih zločinaca, a u Trpinji Plenki brani četničku ploču!

0
5897

Dajemo više vijesti na uvid da se bolje vidi politika koju vodi vladajuća garnitura u propast…

– Ordinarijat ne dopušta Hrvatskoj pravoslavnoj Crkvi održavanje bilo kakvih manifestacija u dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu.

– Bolja je Srpska četnička crkva u Hrvatskoj? Kome se ovim postupkom pomaže? Odmiče li se katoličanstvo od nacije i služili li samo Vatikanskoj politici koja za proglašenje Stepinca svecem pozvala i Srpsku četničku crkvu na konzultacije, kao i četnika Tomislava Nikolića?

 

Više maskiranih osoba danas je pokušao skinuti crvenu zastavu ispred Filozofskog

fakulteta u Zagrebu postavljenu povodom stote obljetnice Oktobarske revolucije. 

Studentski zbog FFZG-a o cijeloj je situaciji izvijestio javnost putem svoje Facebook stranice.

“Danas oko 15h ispred Filozofskog fakulteta došlo je do incidenta. U napadu osmorice maskiranih muškaraca naoružanih pendrecima, koji su nasilno pokušali skinuti crvenu zastavu sa spomenika Kranjčeviću, došlo je do naguravanja. Pravovremena reakcija Studentskog zbora ipak je uspjela spriječiti pokušaj njihove intervencije na dan obilježavanja stote obljetnice Oktobarske revolucije. Siledžije su dale petama vjetra. 

No pasaran”, stoji u objavi zbora. Motivi počinitelja nisu poznati.

fb-13-najvece-ubojice-20-stoljeca-tito-1-300x166

Kreće li nova revolucija studenstskih idiota koji nemaju pojma što je bila ova revolucija zla? Usred EU gdje su zabranjeni simboli komunizma visi zastava komunističkih zločinaca. Takva nedorasla mladež puna mržnje prema domovini će voditi ovu zemlju?. RTL-ov Šprajc koji se u stvarnosti zove Jovanović uživa u ovome…Tko je taj lik promijenjenog imena? Nije li ovo prezime kao i Jugoslavija koja je zapravo Srboslavija?

Šprajc u svojoj emisji hvali Manolića, starog udbaša, divi mu se kako je nadmudrio Grmoju i ekipu…u čemu ih je nadmudrio? Pa on i njemu slični krivi su za ovo stanje.

Najveći problem ovog društva Milorad Pupovac, potekao je sa ovog fakulteta. Stvara li se utvrda srpsko-komunističkih agitatora? Zašto mi to plaćamo?

U normalnoj zemlji dekan fakulteta bi bio smijenjen, a fakultet platio kaznu za postavljanje zločinačkih simbola na ustanovu obrazovanja.

trpinja

Plenković ima još jedan problem; kako sačuvati četničku ploču usred pravoslavnog sela Trpinja pred naletom AHSP-a koji je najavio prosvjed. Nije jasno kako je uopće do sada preživjela uz toliko tzv. ustaša koje svaki dan vidi negdje Pupovac ili Pusić?! Na facebooku svi se pozdravljaju sa ZDS, prave se Hrvatine, a u Trpinji nema nikoga…čeka se da Plenki obrani ploču od napada pravaša ili zabrani skup, jer četnici moraju u miru živjeti ili umrijeti…

Stanimirovic-cetnikuVukovaru

HOP