Haag natjerao Praljka na samoubojstvo ,a zločincu Šešelju poklonio slobodu

0
7575

Premijer Andrej Plenković rekao je u ponedjeljak u Budimpešti da ne očekuje da bi presuda koju Haški sud treba u srijedu izreći šestorici bosanskohercegovačkih Hrvata mogla na bilo koji način povezati odgovornost Hrvatske s cijelim tim procesom.

Kao i sve do sada Plenković uglavnom govori gluposti. U te gluposti su nas uvjeravali i genijalci jučer u studiju HRT-a. ŠPRLJE, BOŠNJAKOVIĆ i OŽBOLTOVA, tvrdili su da od udruženog zločinačkog pothvat neće biti ništa. Sudbina šestorke nije ih toliko brinula, nek trunu u zatvoru bili krivi ili nevini…samo da ostatak političkog vrha može i dalje u miru pljačkati pobjednički narod.

Ali presuda je osudila sve dok su Srbi po haškim sucima dolazili u BiH na kampiranje pa bi ponekad pobili slučajno stotine tisuća nesrba.

Isto tako nitko nije napisao niti slova o Ivici Rajiću koji ih je prodao za manju kaznu, a o vezama njega i zločinca Mladića i Vasilija Vidovića niti riječi u domoljubnim medijima. Umjesto da on trune u zatvoru za veleizdaju i ubojstva svojih časnika, on se slobodno šeta … dok Praljak umire u mukama nevin. Praljak je trebao uskoro izaći na slobodu, a da je kriv sigurno se ne bi odlučio za ovaj čin.

Što je najveća izdaja naših službenika i političara? Nikakva reakcija na puštanje Vojislava Šešelja na slobodu. Zanimljivo da je njegov tjelesni čuvar Vasilije Vidović glavni zločinac u Škabrnji za koju nitko nije odgovarao, a isto tako je Vidović okrivljen za Stupni  prema izvješću Norveškog bataljuna.

Hrvatska nikada nije zatražila izručenje Vidovića, profesionalnog koljača iz Mladićeve pratnje, a čije bi suđenje otkrilo uloge Vučiću, Nikolića i Šešelja. I naravno izdajnika Rajića.

Ovako je svjetska masonerija izbjegla istinu i  optužila Hrvate, stavila ih u nemilost zajedno sa Srbima da vidaju zajedno rane,  kako bi ih spojila i koristila  protiv  umjetne islamizacije EU… Bosanski mediji već šire enormnu mržnju prema Hrvatima koji su u svojoj zemlji primili milijun muslimanskih izbjeglica tijekom rata.

HOP