Facebook briše postove o Praljku jer se vlast boji pobune i novih informacija poput činjenice da je Norveški bataljon znao istinu o Stupnom dolu!

0
16623

Kako facebook ratuje već godinu dana protiv HOP portala svojim analizama smo došli do zaključka da je fb Hrvatska pod kontrolom klike kojoj istina nije u interesu. Prozvani Cvjetović kao dirigent Facebooka zanimljivo da je reagirao na naš stav da od njega tu nešto smrdi… Čak je na svojem profilu objavio tekst i rugao se našem portalu…no čini se da je slučaj Praljak mnogo toga otkrio…a svatko se češe di najviše smeta.

Počelo je gašenjem profila novinaru Igoru Drenjančeviću pred izbore jer je navodno bio lažan. Zanimljivo 4 godine prije toga nije bilo lažan. Zapravo se klika bojala da ne naruši izglede nekim od današnjih pobjednika…Nakon toga počinju stalne zabrane djeljenja tekstova u grupama kako bi se samnjila čitanost. Poglavito tekstova koji nitko nikada nije objavio.

kapa

No kada je presuđeno generalu Praljku, te je general zbog hrvatske izdaje i sudske odluke popio otrov, sudbina mnogih na facebooku je zapečačena. Velimir Bujanec tada je poslao Igoru Drenjančeviću post kako je i on blokiran, ali zbog toga što je napisao post o Praljku. I mnogi manje poznati facebookovci zbog posta o genralu Praljku isto su prošli ili im je izbrisan post. Evo kako je naš urednik to objasnio:

stupni dol

-Situacija oko Praljka je opasna. Narod je progledao i shvatio da je izdan. I zato je narod bijesan. Svaka nova informacija je opasna i može podići narod na pobunu, te  zato ova očito kontrolirana mreža briše postove, jer se na taj način spriječava daljnje širenje informacija. To je odluka sigurno sa vrha vlasti. Pa gledajte što rade građanima, policija prati fb i podiže kaznene prijave, ali ih ne znaimaju skrbnički računi INA-e. Odavno sam napisao u 7 dnevnom da je tjelesni čuvar V. Vidović Vaske od Šešelja i Vučića bio u Škabrnji i glavni je zločinac, a isto tako da je bio i u Stupnom dolu, a svjedoci iz zapovjedništva I. Rajića tvrde da je bio i kod njih u zapovjedništvu. Vjerujte za to Praljak tada nije znao. Izdali su ga sa svih strana, a sada je svemu kriv isključivo sud. Ne vjerujem. Praljak je kolateralna žrtva zavjere.  Ako sam prije 3 godine to napisao u 7 dnevnom, Dnevnom i prenio u HOP tekst, zašto to nitko od pravnih eksperata nije provjerio? Te činjenice pišu i u izvješću Norveškog bataljuna. Vidović je bio u Stupnom dolu. To sud sigurno zna. -komentirao je urednik Igor Drenjančević.

Odmah po primitku e-mail poruka u  svezi sučuti generalu Praljku ljudi izvan Zagreba, u domovini i diljem iseljeništva, svoje izražavanje sućuti poslano preko e-maila stavio sam na moju Facebook stranicu. Prije odlaska na spavanje, oko 3:30 sati sve je bilo u redu na mojem profilu. Nažalost, ujutro u 9:30 dobio sam poruku od administratora Facebooka da je moj profil blokiran na 24 sata zbog mojih objava o generalju Praljku, “koje nisu u skladu sa standardom društvene zajednice”, štogod to značilo. No, meni je sve apsolutno jasno o čemu se radi. Za svjetske moćnike vlada jedno pravilo za malobrojni i slab hrvatski narod vlada drugo pravilo ponašanja. Veliki brat nas danonoćno motri. Da veliki mogu raditi ono što hoće i što je u njihovom interesu, a mali ono što moraju i što im veliki zapovijede, poznato je još od antičkog doba, tj. iz vremena ratova među grčkim gradovima (državama).
Rađe nego da ponovno postanemo sluge velikih sila, nama Hrvatima ne preostaje ništa drugo nego da se ujedinimo i borimo protiv tog svjetskog zla. Bolje nam je pošteno u borbi poginuti nego ponovno živjetu u ropstvu.-komentirao je nekadašnji diplomat Antun Babić skandalozno ponašanje na facebooku.

HOP