Vlast kontrolira mnoge portale, a ako joj se ne pokore, onda će ih zatvoriti Facebook ili komentatorima uskratiti pristup Facebooku

0
2682

Za ovakvo stanje u hrvatskoj državi najodgovorniji je europski šminker i politički slijepac koji uopće ne razumije situaciju u kojoj se nalazi RH i hrvatski narod. On polako u Hrvatsku uvodi diktaturu, a otac diktature je svakako udbaš Šeks koji je navodno u Ustav ubacio jugoslavenski verbalni delikt – klevetu i uvredu časti za one koji je nemaju  – samo da bi udbaši kontrolirali svoje suverene – birače i slobodno pljačkali hrvatski narod i državu.

Ova vlast kontrolira mnoge portale,  a ako joj se ne pokore, onda će ih zatvoriti Facebook ili komentatorima uskratiti pristup Facebooku. Kome uopće služi Facebook u Hrvatskoj? Pogledajmo koliko se promjenio portal Direktno.Takav je naš pametni i našmikani  dečko. Vlast kontrolira i HRT kao i HINU. U tim ustanovama na pozicijama su ostali udbaško kosovski kadrovi koje štiti premijer Plenković. Birači će polako ostati u mraku bez da znaju što se događa u državi. Medijski udbaši će ih hraniti lažima kao i do sada. Medijski čopor, umjesto da analizira događaje i stanje, analizira kosovske i udbaške podvale i obmanjuje hrvatski narod. U to prljavom poslu se posebno ističu portali Indeks i Telegram, kao i tjednik Nacional? Ne znam čime se bave hrvatske tajne službe?

Za ministricu kulture Premijer je postavio osobu koja je hrvatskim novcem financirala antihrvatske bosanske i srbijanske filmove, a danas financira antidržavne civilne udruge. Očito, ona ne zna kako se financiraju neprofitne civilne udruge ili udruge općenito u demokraciji. No, možda se pravi slijepa na demokratska načela. U demokraciji ni jednu udrugu ne smije financirati država već udruge trebaju moljakati građane i privatne firme za donacije. Država to ćini samo u iznimnim slučajevima kad je u pitanju promicanje hrvatske kulture. Ako Hrvatska nastavi financirati hrvatske kulturnjake i civilne udruge,  onda ova država nema budućnosti. Zavladati će još veće siromaštvo i diskriminacija kao u bivšoj državi.

Međutim, žrtva napada medijskih i oporbenih udbaša i kosovaca je primarno bio Zdravko Marić, koji je po prvi put doveo financije u red. Nikad nije bilo orkestriranog napada na Plenkovića. Zašto? Marić im je rak rana upravo zbog reda u financijama. Ako bi još naredio reviziju pretvorbe uz pomoć porezne uprave, postao bi vitez hrvatske državnosti jer to i jest posao te ustanove.  Ako padne Zdravko Marić, pada i Plenković, zar ne, jer uređene financije su temelj svake države. Zbog toga i toliki napadi na Marića, posebice od Mostovih zločestih i sebičnih primitivaca.

Ministra Marića premijer Plenković nije branio zbog njegove stručnosti nego ga je branio zbog svoje održivosti na vlasti. Ako pak shvatimo kako je prevario hrvatske branitelje i njihovog ministra, shvatiti ćemo čime se sve služi. Naime, taj zakon stupa na snagu tek 2019. godine. Ako na vlast dođe SDP i ostali suradnici UDB-e i KOS-a, oni će taj zakon promijeniti jer se ne radi o ustavnom zakonu i tu se skriva caka. Ovaj zakon je još jedna obmana branitelja.

Zbog ponašanja ove vlasti ne smijemo biti iznenađani ako Plenković Sloveniji pokloni hrvatski teritorij jer to se naslućuje iz njegovih dosadašnjih poteza. Kako će poslije toga pregovarati sa Srbijom, BiH i Crnom Gorom? Nema rješenja bez ustupaka, a  to vodi u obnovu Jugoslavije, bez Slovenije. Ovo ne pišem zbog presude Haaškog suda nego želim ukazati na Premijerovo šminkersko ponašanje. On nas vodi žedne preko vode, a mi to ne vidimo. On nije državnik nego slugan koji za naše neprijatelje provodi njihove ciljeve u Hrvatskoj.

Šeks je instalirao Sanadera i Kosoricu, a na kraju i šminkera Plenkovića preko svojih udbaških veza. Plenković je nametnut da bi spasio udbaške i kosovske lopove, najviše komunističke direktore, bez obzira u kojoj stranki su se skrivali. Zar nije odmah trebalo uhititi Todorića, ali DORH na to nije reagirao kao i obično kad su u pitanju udbaši i kosovci. Danas nam mediji lažu kako Todorić piše blogove, a to je prozirna laž u samom začeću. Te blogove piše neki odvjetnik iz njegove obrane samo da bi zaveo narod i djelovao na buduće sudce. Zašto se time ne pozabave  hrvatske tajne službe?

Esdepeovci i njihov prirepci su na kraju uveli i govor mržnje kao kazneni zakon tako da će svaki etnički Hrvat postati potencijalna žrtva tog zakona ako javno brani svoju državu i svoj narod te traži od vlasti da se osnuje povjerenstvo koje bi istraživalo komunističke i partizansko četničke zločine nad hrvatskim civilima i domobranima koji su bili unovačeni vojnici, a najmanje fašisti ili nacisti, kako ih nazivaju Srbijanci i Srbi te neki neobrazovani i dogmatizirani Hrvati poput Klasnića ili Markovine. Četničke koljače  štiti premijer Plenković ne čineći ama baš ništa u svezi sa tim zločinima. Istovremeno sprovodi Pupovčevu politiku i prikazuje hrvatske dragovoljce kao sljedbenike NDH, što je notorna laž koja jamči njegov nestanak iz politike.

Očito, premijer Plenković  se bavi glupostima umjesto da osigura identitet hrvatskoj naciji i državi. On još nije shvatio da je glavni rušitelj hrvatske državnosti SPC koja ne bi  smjela djelovati u Hrvatskoj i koja odgaja četnike. Umjesto da registrira HPC i zakonom svim drugim pravoslavnim Crkavama zabrani djelovanje u Hrvatskoj,  na što ima pravo po kanonu prvaoslavne Crkve, Hrvatska registrira još crnogorsku i makedonsku pravoslavnu Crkvu,  a odbija registraciju HPC. Zanimljivo, zar ne? Umjesto da slijedi hrvatski narod, on slijedi priikrivenog četnika Pupovca, iridentistu i fašistu Radina i one koju su do jučer mrzili hrvatski narod i državu –  odpad iz HNS, opet uz blagolsov udbaša Šeksa. Zna li gospodin Plenković kako narod postaje nacija?

Hrvatski narod je mnogo propatio i odrekao se mnogih stvari zbog hrvatske države. Međutim, Premijer očito vjeruje da ako poraste gospodarstvo da će narod sve podvale i obmane zaboraviti. U ovome čini veliku grešku jer ovaj narod je spreman još uvijek se odreći mnogih stvari da bi sačuvao državu,  a to premijera Plenkovića ne zanima.

Srećko Radović