Culej pohvalio novinare HOP portala u Saboru

0
2756

https://direktno.hr/direkt/sabor-prije-zimske-stanke-danas-rasprava-o-osam-tocaka-pet-ih-vezano-uz-hrt-107222/

16:10  “Čudim se da netko na obljetnicu smrti Franje Tuđmana u HRT-ovoj emisiji ‘Dogodilo se na današnji dan’ može reći da je on organizirao agresiju na Bosnu i Hercegovinu i proveo eksperiment ‘dvjesto obitelji'”, rekao je Stevo Culej.

“Na Hrvatskoj televiziji, gdje je očito došlo do brojanja krvnih zrnaca, uklonjeni su sljedeći novinari: Tihomir Dujmović, Ingrid Runtić, Nada Landeka, Helena Krmpotić, koja je vjerojatno uklonjena samo zato što joj je otac bio zaštićeni svjedok u procesu Perković-Mustač”, istaknuo je.

“A tko je ostao na HRT-u? Oni koji su u mračno vrijeme Radmanovizije bili u nadzornim odborima, koji su vadili iz vreće kako je to nekome odgovaralo”, zaključio je Culej.-piše Direktno Hr.

ingrid-runtić-intervju-7dnevno-223x300

Ingrid Runtić urednica kulture

Nada Landeka Urednik gospodarstva
Nada Landeka
Urednik gospodarstva

Sabornik Culej malo se zeznuo . Runtić i Landeka sudjelovali su kao novinarke HOP portala u emisijama HRT-a  Helene Krmpotić u svezi kriminala oko HAVC-a ( magistrica Runtić prva je javno prozvala Hribara za antihrvatsku politiku) i RBA zadruga ( novinarka Landeka prva je prozvala RBA zadruge i njihovo djelovanje u Hrvatskoj). Nakon tih emisija novinarka HRT-a Helena Krmpotić dobila je otkaz.

Ipak značajno je da su uvrštene u plejadu hrvatskih domoljubnih novinara prema mišljenju ratnika S. Culeja.

Ingrid Runtić je imala ponudu da vodi emisiju kulture na HRT-u od strane H. Juvančića, ali taj projekt nikada nije ostvaren.

HOP