Račan je Slovencima poklonio teritorij, Srpskoj četničkoj crkvi pravoslavlje u Hrvatskoj, omogućio progon branitelja

0
4092

Vjerujem je da je narod  apsolvirao Mesićeve laži i podvale, ali sam siguran da još nije apsolvirao laži i podvale Gorana Beusa Richembergha, lažljivog sabornika, i Carlosa, Drage Zvonimira Pilsela, lažljivog novinara. Da mi razumijemo demokraciju i da čak poštujemo ovakav komunistički Ustav i komunističke zakone, Goran Beus Richembergh sigurno ne bi više bio sabornik već bi čamio u zatvoru, a Drago Carlos Zvonimir Pilsel odavno bi izgubio hrvatsko državljanstvo, završio u zatvoru i nakon odslužene kazne deportiran u Argentinu.

Obojica rade protiv hrvatske države i trebalo bi otkriti čiji su agenti, ali naše tajne službe su neučinkovite, a DORH je i dalje u službi UDB-e i KOS-a, za što ima mnogo dokaza nakon završetka agresije na Hrvatsku. Mislim da u tajnim službama još ima udbaša i kosovaca. Zar je moguće da se jedan sabornik sastaje sa stranim ambasadorima bez da o tome informira Ministarstvo vanjskih poslova?

Ni jedna strana država ne bi smjela financirati bilo kakve udruge u suverenoj i nezavisnoj Hrvatskoj niti bi ih trebalo financirati iz hrvatskog Proračuna, ali mi smo dobri slugani, a najmanje branitelji krvlju stečene države, njene suverenosti i nezavisnosti. To je razlog zašto trebamo novi Ustav jer ovaj Ustav je komunistički, a pisao ga je udbaš Šeks sa drugim udbašima. Do novog Ustava možemo doći jedino referendumom i jedino tako možemo imati  suverenu, nezavisnu  i demokratsku Hrvatsku. Zbog toga još jednom trebamo sakupljati potpise za referendum, ali ovaj put za izmjenu cjelovitog komunističkog Ustava. Treba nam također hitna lustracija i to najprvo u HDZ-u.

Ni jedna Vlada neće raspisati referendum za izmjenu komunističkog Ustava ako takva izmjena ne ruši hrvatsku suverenost i nezavisnost. Ovaj komunistički Ustav je najprije mijenjao Račan te dao veća prava etničkim manjinama nego većinskom narodu i tako stvorio uvjete da ovom državom danas vladaju srpski četnici i talijanski fašisti. Zašto Hrvati nemaju ista prava u Italiji, Sloveniji i Srbiji? On je također u Ustav uveo suradnju sa Haškim sudom, što znači da Srbijanci i

Bošnjaci mogu još najmanje 40 godina progoniti hrvatske generale i sve branitelje.

Račan je omogućio da i nakon stvaranja suverene i demokratske hrvatske države imamo srbijanskog neprijatelja u srcu hrvatske države, a to je SPC. Međutim, mi još nismo shvatili kakav izdajnik je bio Račan. On je čak Slovencima poklonio više od jedne četrvrtine Savudrijske vale. Potom je ministrica Pusić mijenjala Ustav samo da bi nas prodala u ropstvo EU i da tako još jednom izgubimo svoju suverenost i nezavisnost. Ona je podržala slovensku lopovštinu jer nikad nije pismeno zatražila ukidanje arbitražnog Suda. Sve ove izmjene je blagoslovio udbaš Šeks, HDZ-ov ”ekspert” za Ustav.

Čini mi se da mnogi Hrvati ne vide razliku između stvaranja države i stvaranja nacije. Država se stvara oružjem i krvlju, a nacija Ustavom i zakonima. Mnogi ne znaju da nacija ne priznaje nikakve nacionalne manjine. Postoje etničke manjine koje ne mogu i ne smije imati svoje zastupnike u Saboru, ali mogu imati sva etnička prava ako ih sami financiraju. U suverenoj i nazavisnoj Hrvatskoj ne bi smjele djelovati tuđe pravoslavne Crkve na ovaj način, a svi pravoslavci moraju pripasti HPC. Zar tako nije u Jugoslaviji SPC od Hrvata stvarala Srbe koji nisu imali ništa zajedničko sa Srbijancima? Međutim, RH ne želi ni registrirati  HPC. Premijeru Plenkoviću, razumiješ li ti opasnnost od SPC u Hrvatskoj?

Sada ću se vratiti lažljivom saborniku Beusu Richemberghu. Samo čovjek koji se srami svojeg porijekla ili skriva svoje nepodopštine mijenja prezime, što danas postaje prozirno. Najprvo on se odrekao svojeg oca još 1986. godine, mada je zadržao u prezimenu majčino prezime, ali je nakon toga htio biti najprvo Austrijanac, potom Žid i na kraju Nijemac. Međutim, dodatak novog prezimena njegovom majčinskome pokazuje da ne pripada ni jednom od navedenih naroda.

Na kraju je ustanovljeno da mu se otac zvao Edham Tiro i da je osumnjičen za ratne zločine u Bosni. Njegov posljednji posjet njemačkom ambasadoru, otkriva nam stranog agenta i oportunistu koji ne bi smio biti zastupnik u Saboru. No, to je problem za policiju i DORH, ali oni i dalje postupaju po zahtjevima UDB-e i KOS-a. Neka se Plenković probudi ili neka se povuče iz hrvatske politike! Ne može i ne smije se ponašati kao Račan. On se jasno mora odreći komunizma i Jugoslavije inače mu narod više neće vjerovati.

A što tek reći o branitelju iz 4. gardijske brigade Carlosu Dragi Zvonimiru Pilselu. Sam je priznao da je bio nacist i da je bacao Molotove koktele na židske sinagoge ili avre. U Hrvatsku se vratio kao veliki Hrvat i uređivao je kratkovalni radijski program za Hrvate u J. Ameriki. Nakon toga se prilagodio bilo kome tko mu je osiguravao egzistenciju, što jasno pokazuje da je tipični južnoamerički marksit i neradnik.  Vrijeđa katoličku Crkvu i predsjednicu, a zbog opravdanog prozivanja jednog načelnika, obični ljudi su progonjeni. Živi na grbači poreznih obveznika, ali ne vjerujem da i on nije nečiji agent.

Ako je strani agent treba ga odmah uhititi, procesuirati i izvesti pred lice pravde. Odamh mu treba oduzeti državljanstvo, a ako bude osuđen , treba izdržati kaznu i nakon toga ga treba deportirati u Argentinu. Tako se ponašaju demokratske države, bez velike pompe novinara. Amerikanci su oduzeli državljanstvo najpopularnijem šahistu Fisheru i zbog podrške Srbiji i nitko se tomu nije suprostvaljao u Ameriki, čak ni američki Židi.

Premijeru Plenkoviću, probudi se ili ćeš uskoro nestati sa hrvatske političke scene i to zasluženo. Država najviše ovisi o domoljublju i edukaciji umjesto komunističkog pranja mozga u školama i fakultetima, te negiranja kapitalizma i promicanju komunističkog internacionalizma. Bez domoljublja i razumne edukacije nema napretka u Hrvatskoj.

Srećko Radović-pismo čitatelja

HOP