Muslimani i Hrvati spasili su Republiku Srpsku spriječivši tužbe logoraša, a sada bi Muslimani tužili Hrvatsku!

0
3532

JNA sinek Aco Stanković jučer je ugostio enormno bogatog Dragančeta Čovića, predstavnika sebe, svoje obitelji i glumca hrvatskih interesa u BiH. Raspričao se presretni Aco o odštetama logoraša HVO logora, ali kao niti jedan naš novinar nije iznio na stol pred Dragančeta činjenice stanja u BiH.

Draganče je stari učenik udbaša Čolaka, povezanog sa Beogradom pa je cijelu emisiju hvalio lopinu Dodiga, kao da je član predsjedništva srpske strane. Aco i Dragan kao da su organizirali emisiju u Beogradu…

Sa odštetama situacija je u BiH vrlo jasna. Prema procjenama stručnjaka u svezi logora sve tri strane, procjenjuje se da je Federacija trebala platiti oko 400 milijuna maraka, a Republika Srpska čak milijardu i šesto milijuna kuna žrtvama logora na osnovu potencijalnih tužbi.

Da bi lopovske političke elite izbjegle platiti odštete logorašima političari sva tri naroda  dosjetili su se  da izglasaju zakon po kojem ako oštećenik ne podigne tužbu u roku od 5 godina od izglasanog zakona, gubi pravo na tužbu. Takav zakon podržali su i Hrvati i muslimani. Zbog toga razloga mnogi Hrvati su platili enormne troškove suda u Republici Srpskoj jer je došlo do zastare (nisu podigli tužbu u zadanom roku) i još im se zbog zastare plijenila imovine, jer nisu imali novaca za plaćanje sudskih troškova. O tome Aco i Draganče niti riječ nisu prozborili.

To naravno radi  Hrvatima dobar prijatelj Dragančeta Milorad Dodig Hrvatima u RS dok Draganče uživa u vili.

Da prevedemo na razumljiv jezik do kraja, da su Muslimani i Hrvati bili pametni tužbama su mogli srušiti RS, ona bi bankrotirala zbog enormnog odštetnog zahtjeva. Ovako su  spasili RS i sebi nabili troškove suda ovim pokvarenim zakonom. Sada bi isti ti Muslimani tužili Hrvatsku, koja ih je većinom zbrinula, naoružala, nahranila muslimane, dok ih je RS ubijala.

Inače za ubijenu osobu neki Hrvati od strane srspke strane su dobili oko 7000 eura nakon presude tog nakaradnog suda RS, kao da su im Srbi ubili kravu. Podsjetimo se odštete obitelji Zec u Hrvatskoj pa onda usporedimo tko je korektnije postupao.

HOP