CIRKUS: BRANITELJ TRAŽIO ZAŠTITU OD OGORČENIH BRANITELJA, PA ONDA I SAM ZARADIO PRIJAVU ZA PRIJETNJE!

0
15432

Pravašaka scena se ponovo uzburkala zbog komunističkih lažnjaka, razmirica između braniteljima, koje su počele sukobom Bujanec – Janjić Tromblon  nastavljaju se na način da bi se taj sukob  rasplamsao sukobom Markuš-Tromblon-Đapić. Na taj način svakako se neće stvoriti respektabilna desnica, a što najviše odgovara HDZ-u.

Jugoslovenskog komunistu Zvonka Čapku iz Rijeke  pravaši su postavili za tajnika HSP-a. U Ličkoj županiji pravaši su koalirali sa HNS-om poput HDZ-a na nacionalnoj razini.

Kako doznajemo Damir  Markuš  iz Kutine koji je strelovito napredovao u političkoj hijerahiji, a inače je velika prznica, zatražio je zaštitu policije zbog prijetnji.

Neki mu se branitelji rugaju “da kakav je on heroj koji treba zaštitu u svojoj zemlji”…prema informacijama radilo se o prijetnjama iz vjerojatno braniteljske populacije, jer je isti obećavao da HOS-ova ploča iz Jasenovca neće nikada biti odnešena, pa kada se to dogodilo branitelji su ga počeli prozivati da se prodao za mjesto dogradonačelnika Kutine.

Nastavak priče je sličan samo  Markušu, kako se nije znao nositi sa pritiskom; Markuš je i sam počeo prijetiti neistomišljenicima na Facebooku, Đapiću, Tromblona pa je i sam zaradio prijavu. A kako se radi očito o čovjeku koji ima veliku zaštitu ove vlasti, nitko od osoba kojima je životno prijetio Markuš nisu dobile policijsku zaštitu kao što ju on dobiva.

Teški invalid koji redovito igra nogomet, prodaje stan darovan od države, sada je čini se ušao u posljednju fazu svojeg obračuna sa svima. Iz HDZ-a mu je poručeno kako neće trpiti njegove ispade kao koalicijskog partnera.

A Facebook ga je opravdano zbog silnih prijetnji svima blokirao na period od više mjeseci. Neki pak tvrde da je ovo dokaz kako je fb u dogovoru sa vlašću jer je blokiranjem profila zapravo spasio Markuša protiv kojeg su pojedinci počeli redati prijave.

Mi podsjećamo da nam se obratio i branitelj Tomislav Dumbović zbog prijetnji kutinskog heroja Markuša prebijanjem. Naravno da policija niti Dumboviću nije dala zaštitu od Markuša i njegovih pajdaša.

poruka markuš

Kako ga je politika stvorila tako se čini da će ga i politički pokopati, jer je svima dojadio. Ne trebaju nam četnici i Pupovac da nas razjedine, dovoljan je samo novac i neobrazovani huškači. Zanimljivo da je nekada bio blizak Jašarevićevim braniteljskim krugovima, a sada je već predvodnik neke kvazi desnice u pravaša…

HOP