NACIONALNA NESIGURNOST: Plenković je završio godinu sa lažnim obećanjima o HEP-u, INA-i i rasulom Agrokora, te podrškom srpskoj crkvi!

0
2979

INA nije otkupljena od MOL-a, a Plenovićevi savjetnici Gregurić i Valentić nisu pomogli ništa u tome, kao što su nekada upropastili INA-u svojim djelovanjem. Skrbnički račun INA-e nije otvoren, nisu ustanovljene osobe koje stoje iz skrbničkog računa iako je podnešena kaznena prijava u svezi samog računa bez OiB-a! I naravno sada se INA potiho prodaje Rusima, kojima smo ispod cijene prodali nalazišta u Siriji i Sibiru…Baš slučajno?

Kao savjetnik Plenkoviću dolazi mutan tip i PR RBA zadruga koje su ilegalno plasirale kredite u Hrvatskoj. U drugim zemljama mnogi bi završili u zatvoru, dok u nas čovjek završi u vladi.

HEP-ova uprava nije uspostavljena preko godinu dana… Mnogi kapaciteti ne rade, kupuje se skupa struja od Srbina Vuka Hamovića, a nesposobna i korumpirana uprava i dalje je na čelu HEP-a. Mnogi pogoni su uništeni i potpuno nezaštičeni, pa se pitamo što nam rade POA, SOA i druge službe kada je ovom pljačkom i neosiguranjem sigurnosno postrojenja ugrožena nacionalna sigurnost.  Umjesto toga na čelo korumpiranog HNS-a, stranke tehnolopova dolazi Vrdoljak, otac ovakvog HEP-a.

U svezi Agrokora jasno se pokazalo pogodovanje jednog strani (Američkoj) nasuprot prevare druge strane (Ruske) , a na štetu dobavljača, koje je izvarao prvo Todorić, a onda plenkovićevi puleni. Za nove mobitele ima love, za dobavljače Plenković nema love…zanimljivo da će Plenković za mobitele dati više nego u nekim segmentima obrazovanja…

U vladi uz lopovski HNS najdraži je Milorad Pupovac, otac Tesla banke, upropaštene prije nego je počela sa radom…

Iz svega ovoga razmislite, da li Plenković zastupa lopovluk ili ozdravljenje privrede.

U duhovnom smislu Plenković nas je nedavno poučio koliko je povjesno nepismen, tvrdeći da je oduvijek srpska crkva u nas. Koje li gluposti, od 1920. prijevarom, kupovanjem, mitom carigradskog patrijarha. A zove se SPC tek od 1929. godine. Do tada nikada se nije zvala tako, niti je kao srednjovjekovna crkva priznata. To što je on dovoljno glup pa vjeruje u falsifikat sa Visovca na kojem piše da je tamo ustanovljena  SPC njegov je problem. Svaka budala zna da se tada nije pisalo arapskim brojkama na uklesanim pločama. Jedino neznalica Plenković ne zna. Srpski prevaranti i to su falsificirali.

Nadpis krčke ploče

HOP