Pavić: Zašto Sinčiću šutiš tko stoji iza tvrtke Gamont?

0
7073

-Svjedok sam priče o kojoj Vilibor Sinčić mudro šuti. Na predsjedničkim izborima Sinčin je rekao na HRT-u samo jednu rečenicu; “Tko stoji iza tvrtke Gamont? “. I zašutio poslije toga. Danas on prodaje moral drugima, pametuje Plenkoviću, Bernardiću, Petrovu, ali o ovom slučaju niti riječ!

Pretpostavljam da je primiren uz materijalnu korist i to ne malu! Zamislite da je tijekom predsjedničkih ili parlamentarnih izbora to rekao, sve detalje, on bi srušio jedno veliko ime naše političke scene poglavito jer je ionako već bio na klimavim nogama. Nije. Pitajte se zašto! Zato bolje neka zašuti sa svojim moralom. Tko stoji iza Sinčića? Od kuda odjednom tolika potpora u medijima Sinčiću? Tko je on uopće? 

Građanin Pavić nam je pokazao papiriće koje šalje preko saborskih zastupnika Sinčiću. Na njima piše : “Koliko si dobio novaca Sinčiću? Tko stoji iza Gamonta?” Stavio je i svoj broj telefona.

-Plenkoviću mogu samo poručiti, nećeš me zaštiti ako se odluče za moju likvidaciju! Kada Pukanića nije mogla država zaštiti, koji je bio dobro plaćan za svoj rad, gdje bi mene mogla zaštiti.- rekao je građanin Pavić.

HOP