Plenković je postao za Hrvate veće zlo i od Pupovca podržavajući veleizdaju

0
4918

Plenković je oko sebe okupio skupinu menđerskih luzera, koji su sve oko sebe upropastili i nekim čudom napunili svoje džepove. Genijalci Valentić, Gregurić, Šeks (savjetnici nesposobnog premijera) , Pupovac (koalicijski partner) poznati su po svojoj ogromnoj nesposobnosti i ogromnom bogatstvu. To naravno Cvitanu nije sumnjivo jer za uništenje naše industrije nitko ne mora odgovarati. Sve je na kraju kriv Todorić kojem je porezna opraštala ogromne dugove, neplaćanja dobavljaća… Nikome u ovoj ludoj državi nije palo na pamet da možda ovaj ovršni zakon i korumpirano sudstvo  služe da se nakon uništenja industrije puni proračun pljačkom građana preko kredita i ovrha.

Nakon ogromnog broja opljačkanih građana preko kredita u švicarcima sada se oglasio i europski sud sa tvrdnjom kako to nije pošteno…nema što, naknadne pameti ima koliko se želi, ali nitko ne pita kako je ljudima koji su zbog toga izgubili kuće, zdravlje i obitelji…gdje je bio nagrađeni guverner nacionalne banke dok se sve to događalo? Kako je poslije toga završio u Agrokoru? Što radi sin od Cvitana u Agrkoru, ona famozna Piroška….I ljudi moji što rade svi ministri policije u ovoj državi?

Čitam dopis ovog sadašnjeg ministra policije Srbinu koji je oženio Hrvaticu i zbog toga ga Srbi žele izbaciti iz sela…kako u tome selu nema nikakvih problema…pa koga ti Božinoviću zastupaš? Znaš li ti koliko si ti svojim nečinjenjem boli nanio toj obitelji? Zbog čega podržavaš četništvo?

Pupovac u nadzornom odboru Tesla banke toliko se istakao da je banka opljačkana i propala. Sada on vjerodostojno sjedi uz Plenkovića…nema što pomogao je Srbima propašću, a sebe oštetio gradnjom vile…Gregurić je pomogao INA-i spajanjem sa malim MOL-om, odbivši SHELL…HEP je upropaštavao Vrdoljak pa je time sebi osigurao koaliciju sa Plenkovićem…od HEP-a ima više koristi Srbin Vuk Hamović nego naša država. Ovaj narod pljačka tko kako stigne…

Sve te svinjarije Plenković pokriva lažnim domoljubljem oko Savudrijske vale.

Kada stvar eskalira korumpirani mediji napadnu Slovence i granicu sa njima. Da nije bilo Amerikanaca nikada ne bila otkrivena igra Slovenaca i arbitražnog suda na koju su naši politički bezveznjaci pristali. Amerikanci su otkrili zavjeru i od tada se i naš položaj u arbitraži promijenio. Ameri nisu reagirali iz silne ljubavi prema nama već su osjetili ruske prste. Danas se problem sa Slovencima koristi za skretanje tema sa ogromne pljačke državne imovine. Da li ste vidjeli taj dio morske obale? Dubinu? Područje? Naši ribari imaju znatno veće mogućnosti na drugom dijelu jadrana…. neki od njih se koriste isključivo za političke potrebe. Ovo je problem više Slovenaca nego Hrvata.

Drugi dio arbitraže je skroz na strani Hrvatske. O tome mediji mudro šute. On je potpuno protiv slovenskih interesa. Problem Svete Gere Hrvatska ne poteže. Zašto? Jer joj ova igra oko Savudrijske vale odgovara.  Slovenci korištenje ove lokacije bi trebali masno platiti. O tome niti slova.

Sve ove navedene stavke govore da je Plenković veće zlo od Pupovca, koji je uspio rastjerati Srbe svojim makinacijama, a Plenković je podržao lopine i nesposobnjakoviće da opljačkaju i rastjeraju Hrvate po svijetu. Plenković je svojom politikom potakao na jačanje četništva u zemlji. Uklanja spomenike HOS-a, ali ne miče spomenike zločincima Srbima!

Igor Drenjančević

HOP