Skandalozan dernek u Puli: ‘Četnički pevač’ urliče usred Doma branitelja!

0
3230

Bora Drljača u Domu hrvatskih branitelja?! U Puli. A Thompson u taj grad nije dobrodošao. Poznajući opus dotičnog pjevača /Bore/ mogu zamislit šta će se pjevati.Recimo, svoj čuveni hit: ‘Svi smo čuli ovih dana za Dragana Kapetana’ ili ‘Sa Manjače krenuli su vuci’…Toplo se nadam da je ovo neki vic.- komentirala je novinarka Vesna Kljajić.

Mi bi ovome dodali kako je odavno preko srpske vojske  Pula postala srpsko utočište i tzv. Srpskom istrijanstvu. Izmišljen je IDS za širenje separatizma i stvaranje tzv. Istarske nacije.

Četnički dernek usred doma hrvatskih branitelja može se dogoditi samo u ovako debiliziranoj zemlji kojom još uvijek vlada drug kumrovečki profesor i veliki frend kradezea Milorad Pupovac.

Nije jasno zašto branitelji iz Pule ne reagiraju?!

Evo malo iz širokog repertoara Bore Drljače: “Svi smo čuli ovih dana za Dragana kapetana, stigao je iz daleka, sudbina ga baci neka. Borio se kod Obrovca, kod Plitvica i Benkovca. Kod Karina i kod Knina, sve do Zadra i Skradina. U mislima ratne slike, sad zbrinjava ranjenike. Krajina ga slavi naša, branio je od ustaša.”
U svojim drugim pjesmama “Krajino, Krajino”, “Ne dam Krajine”, “Krajišnik sam ja” također slavi Krajinu, no što je još problematičnije Drljača u svojim pjesmama slavi i radovana karadžića.
-“Karadžiću sivi ptiću do neba ti hvala, s tobom lepše zore sviću, oj, sokole kKaradžiću”.

Nakon medijskog pritiska otkazano je četnikovanje u Puli.

HOP