Otkrivamo tko stoji iza lažnih anketa po kojima Živišit (obožavatelji četnika) je treći po popularnosti!

0
6076

Komunistička elita i dalje jako dobro kontrolira medijski prostor. Ogromnim padom SDP-a, i to ne zaslugom Bernardića već činjenicom da se ne želi odmaknuti od zločinca Tita izmišlja novi propali projekt.

pernar-kao-tito

Činjenica je svakako da je Tito posvađao Slovence i Hrvate, odmaknuo muslimane od Hrvata i Hrvatsku od BiH, te posijao mržnju između Bugarske i Makedonije i time trajno destabilizirao regiju u kojoj su primitivni Srbi zasjeli na izmišljeni medijski tron . Korijen same riječi vezan za Srbe je svakako sluga, a za Hrvate general…jadna je regija kada sluga ruši generala.

Tako se stvara kaos u kojem su sudjelovali nepismeni političari SAD-a i Rusije. Za SAD-e to je još razumljivo, ali za Rusiju koja preko Majorova zna tko su Hrvati neshvatljivo je da su izabrali srpske primitivce za suradnike ili je i to isto srpska propaganda…

 

Nešto slično događa se i na medijskom prostoru danas. Dok SDP pada medijski diletanti pokušavaju napumpati Živi zid. I budale to počinju pušiti. Tko stoji iza ovog komunističkog projekta koji blagonaklono gleda premijer?

pernar moron

Agencija Promocija plus krenula je u ovaj neslavni projekt mučenja pameti birača. Promocija plus nekada je bila u vlasništvu glavnog drmatora Podravkom i SDP-ov kadar Z. Mršića i zvala se je Promicija, te se bavila isključivo propagandom, što u prijevodu znači zamagljivanjem istine. Zvonimir Mršić bio je gradonačelnik Koprivnice, zatim predsjednik uprave Podravke koju je odveo u lošu situaciju, a iza ovog sdepeovog dječarca stoji danas Božo Prka koji ga gura za savjetnika u Agrokor nakon svih gluposti u Podravci.

Mršić je imao za vrijeme boravka u Podravci financijske veze sa Prkom. Poznat je isto da je dolaskom u Podravku odmah sebi povećao plaću sa 35000 kuna na 45000 kuna, a njegova tadašanja agencija Promocija njegovim dolaskom radila je ankete u Podravci da li su radnici zadovoljni sa svojim uvjetima u Podravci…za tu anketu naš izvor tvrdi da je izvučeno oko 300 000 kuna…umjesto dubinske analize tvrtke radila se anketa kao da su izbori pred Podravkom. Radi li se ovdje o pranju love prosudite sami… čini se da i danas u medijskom prostoru nije bolje.

pero kreten

Tko je Pernar? Raspuštena podružnica Živog zida koja je odlično otkrivala kriminal današnjeg gradonačelnika V. Gorice tvrdi da je Pernar falsificirao mnoge pristupnice stranke.  Pernar je raspuštanjem podružnice pomogao korumpiranom gradonačelniku Barišiću. Hrvoje Runtić pak tvrdi da je njegova izvješća odnosno potpise isto falsificirao. U Beogradu jede sa okorjelim četnikom Obradovićem, Malagurskim i ostalom četničkom bagrom koja radi na rušenju suveriniteta Hrvatske države.  Silno je protiv katoličke crkve, ali nema muda reći srpskom episkopu Kačavendi da je kriminalac, pedofil iz gay lobija, a kamoli da Porfiliju Periću nešto kaže oko pjevanja četničkih pjesama. Za njega je Pupovac pošteni političar.

pernar

Znači po svim karakteristikama isti je kao SDP. Štuje Tita, partizaniju, obilazi Sutjesku, pa kao takav puno je draži od MOST-a komunističkim lopovima koje proziva ali mudro šuti tko je iza tvrtke Gamont. Ima sve karakteristike Matića, Opačićke, Mrsića, Pusićke. Onaj tko to ne vidi gori je od njega.

pernar deb

HOP