Ekskluzivno: Srpski terorista hvali se ‘arsenalom’ za Božić pred nosom naše policije!

0
3254

Ekskluzivno dobili smo slike eksplozivčića kojima je bivši srpski terorist Dražen Vučetić slavio Božić i time se pohvalio na društvenim mrežama, ali na način da je to stavio na profil preko svoga malodobnog sina, odnosno na profilu djeteta koje pohađa 6. razred osnovne škole, dok se nesposobna policija bavi čišćenjem blata ispod noktiju.

Javna objava je tragikomična jer dijetetov otac Dražen Vučetić obećava djetetu još eksplozivnih naprava,a koja djeca ne smiju posjedovati! Ispada da je malodobni M. V. nezakonito koristio nedozvoljena sredstva za djecu, kao što je uslikan i sa puškom trgovca nekretnina iz Rijeke. I nakon svega socijalna služba u Glini ne reagira jer pravnu službu i odjel za maloljetnike u socijalnoj službi drže žena i kćer nekdašanjeg suca SAO Krajine Sužnjevića koji je dobro zakamuflirao zločin u Joševici.

Gdje je onaj pravi eksploziv za rušenje države znaju samo dobro organizirani četnici na Banovini.

VUČETIĆ ČETNIK

Iako je davao napunjenu pušku djetetu u starosti od 6 godina nije za sada kažnjen. Napao je Vučetić i dijete obitelji Dragić, pa je to škola u Vrginmostu doživjela kao priču o tri majmuna, koji i ne vide i ne čuju niti išta znaju…Potukao se i sa predsjednikom braniteljske udruge. Sve to kraj policije Gvozd prolazi kao nešto normalno…ili uobičajno, pa vjerojatno i pucnjava na Božić je normalna i priča kako će doći i sa ozbiljnijim oružjem. Ove poslikane stvari neće srušiti zemlju, ali je komično da samo tako prolaze bez upozorenja i intervencije policije jer sa eksplozivnim napravama hvali se dijete 6. razreda osnovne škole…to za policiju nije problem…

Možda bi netko i reagirao da Vučetić sa tenkom sruši policijsku postaju Gvozd kao što je nekada rušio državu.

HOP