Na utakmicu sa Srbijom Plenković nije doveo frendića Pupovca

0
4028

Vrginmost i okolica su u tuzi. Četnička omladina, SDSS-ov kadar ne može vjerovati da je nadnarod Srbije izgubio od “ustaša” u rukometu. Glavna veza Biroa Krajine ili ti terorističke vlade u izbjeglištvu sa maticom terorista  u Vrginmostu je užasnuta. Srpski orao je napucan sa deset komada razlike u Splitu, a toliko su se žestili. Od muke danas u lokalnim kafićima nema srpskih ekstremista.

auto

Sjećate se kako su Srbi u Novom sadu palili automobile Hrvatskih navijača za vrijeme rukometnom prvenstva u Srbiji? Jeziva slika. Razbijali stakla? Vrijeđali? Svega toga u Splitu nije bilo.

pupi-plen-jna

Ali je bio politički vrh Hrvatske u Splitu. Gledala je utakmicu predsjednica i premijer. Premijer u Split nije doveo onog svog vladara u sjeni Milorada Pupovca, koji je u svoju stranku nagurao srpske teroriste . Nije doveo Pupija da glumi bratstvo i jedinstvo. Nije doveo čovjeka koji ima u stranci Stanimirovića koji je sudjelovao u rušenju Vukovara, Jovičića (nekadašnji načelnik općine Vrginmost)  koji je topovima gađao Karlovac, Rkmana ( dožupana) koji je huškao protiv Hrvata i mnoge druge…Frendić Pupi nije bio na utakmici, iako je koalicijski partner Plenkovića za podje*avanje Hrvata, nesuvislo korištenje novaca Hrvata, i podržavanje pročetničke tragikomične srpske crkve.

pupi-detepupi mačo

Frendić je doma tugovao u vili i učio je  samog sebe kako se treba prekrižiti dok gleda potpop srpskih rukometnih igrača.  Na proslavi Božića jasno je pokazao da se ne zna niti prekrižiti kako spada i na takvog političkog poltrona oslonio se srpski narod…mogao bi si dati ruku sa srpskom repkom, koja je djelovala toliko usrano da bi ju danas pobijedila i znatno slabija ekipa. Sjetimo se kakva sranja su srpski navijači radili u Srbiji našoj repki i koliko je bila blizu pozitivnog rezultata, pa sada svakome može biti jasno i koliko su Hrvati bolji od Srba u ovom sportu.

“Meč je odigran u neprijateljskoj atmosferi. Počelo je zviždanjem srpskoj himni “Bože pravde”, a nastavilo se konstantnim pritiscima sa tribina.”-piše huškački Kurir.

Srbi se čude kako ih Hrvati ne vole, pa oni samo pale hrvatske automobile na sportskim priredbama, politički tvrde da je Hrvataka Srbija, a u ratu su pobili17000 ljudi? Stvarno su Hrvati čudan narod…

HOP