Promjenu imena mjesta Gvozd u Vrginmost potpisala je HDZ-ovka !

0
14598

Nakon mnogim napada na naš portal  kako pišemo netočno Vrginmost u tekstovima dok se mjesto sada zove Gvozd, ponavljamo tekst u kojem jasno pokazujemo da se držimo legalne odluke općinskog vijeća tadašnje općine Gvozd. Ta odluka je izglasana 12.6. 2012. godine. Prema toj odluci i dalje se općina zove Gvozd, a grad je promijenio ime u Vrginmost.  Odluku je potpisala Jelena Jajčević iz HDZ-a.

Zanimljivo  da je nakon promjene imena Gvozd lokalna HDZ-ovka Marija Idžan cvilila u svim medijima da su Srbi promjenili ime. Iako je znala tko je potpisao odluku. Srbi su bili većina, ali bez potpisa hadezeovke ne bi to samo tako prošlo. Bojeći se da ne izgubi stolicu u vijeću hadezeovka je potpisala odluku. Vodeće hadezeovke u tadašnjem vijeću su inače izbjeglice iz BiH, koje su baš Srbi istjerali. Tada su u vijeću žarili i palili sdepeovci Dugošija, Miličević, nekadašnji teroristi. Oni su maknuti nakon stalnih pisanja našeg portala. Doseljenih Hrvata i onih starosjedioca tada je bilo znatno manje nego Srba, jer su otišili u inozemstvo nezadovoljni produljenjem četničke politike nakon 2000. godine. Do tada je Hrvata bilo oko 2100 u općini, da bi danas bilo oko 800 ljudi.

jovičić

Danas je SDP u Vrginmostu slab jer su iz njega izašli srpski teroristi, a ojačao je SDSS Milorada Pupovca prepun srpskih terorista,  jedan od glavnih je svakako dugogodišnji načelnik Jovičić, sin švercera i kamijonđije, koji je za vrijeme rata topovima rušio Karlovac.

HOP