Srbijanci su po porijeklu Vlasi, Bugari, Cincari i Hrvati

0
3388

U New Yorku se združila šačica mrzitelja i oportunista iz izabranog i nebeskog naroda u namjeri da prikaži Hrvate kao genocidni narod. Možemo mi danas sami sebe uvjeravati da je to izmišljotina i laž, ali nijedna hrvatska vlast, pa ni ova Plenkovićeva, nije ni pokušala skinuti tu stigmu sa hrvatskog naroda. Štoviše, najvećem lažljivcu, huškaču i oportunisti – Pupovcu , oportuni, nesposobni i tašti Plenković je dao prigodu da ponižava hrvatski narod kao u komunističkoj Jugoslaviji, te da donošenjem zakona upravlja Republikom Hrvatskom.

Istovremeno Plenković obmanjuje hrvatski narod kako je njegova Vlada uspješna i da ne bi bila uspješna bez”nacionalnih manjina”. U kojoj to europskoj državi državom vladaju ”nacionalne manjine”, uvaženi Premijeru? U čemu je uspješna, pitaju se mnogi razumni Hrvati? Ako iz te vlade izbacimo šačicu ministara, onda je to komunističko jugoslavenska Vlada, a HDZ je ipak narodna  stranka. Zar se zbog ovoga ne bi trebali sramiti neki hadezeovski sabornici jer oni su danas najveći izdajnici hrvatske demokracije, slobode i identiteta. Oni su najviše uhljebi i oportunisti, a najmanje domoljubi.

Činjenica jest da ni bivša Jugoslavija ni Srbija nemaju nikakve dokaze za takve objede i optužbe, a Hrvatska ima sve argumente da pred svijetom pobije sve te izmišljotine i laži unatoč bukanju djece jugoslavenskih oficira koji uz blagoslav nekoliko hrvatskih Žida i Srba vjeruju da je Tito bio Bog koji im je dodijelo vječne privilegije da lažu sebi i drugima, te da živu bez ikakvih obveza i odgovornosti na grbači države. Štoviše, predci komunističkih Žida su pljačkali druge Žide nakon rata, isto kao u NDH, oduzimajući im imovinu. Kad su bili toliko pošteni, zašto nisu ispravili Pavelićevu greške? Koliko Žida se nakon rata iselilo u Izrael zbog Tita i njegove Partije?

Hrvatski huškači više nemaju idenitet, a to je razlog zašto toliko buču preko udbaško kosovskih medija. Međutim, prema svemu sudeći, Tito i njegova Partija su sigurno pobili bez ikakvog suđenja preko 500 tisuća Hrvata nakon završetka, kako oni kažu, ”oslobidilačkog” rata.  Za ovo postoje i dokazi, ali Plenkovića oni ne zanimaju. Jedina je istina da je Tito i njegova Partija od života oslobodila preko 500 tisuća Hrvata koji su mučki ubijani poput zvijeri, većinu njih u cvijetu mladosti.

Umjesto da Plenković ukine donacije svim civilnim i nekim kulturnim ustanovama i proslijedi taj novac onima koje bi istraživali sve zločine II svjetskog rata – jednako ustaške, partizanske i četničke – pod nadzorom svjetskih stručnjaka. Koga se boji Plenković? Svojeg predaka ili Junckers-a? Hrvatska se jedino može riješiti nametnute stigme otkopavanjem svih komunističkih, četničkih i ustaških jama jer jedino tako se može skinuti stigmu sa hrvatskog naroda, ali, očito, Plenkoviću nije stalo do toga. Dosta bi pomogla jugoslavenska i ustaška arhiva, ali ovu posljednju Plenković uopće ne traži od Beograda. To je hrvatska imovina i Beograd bi je morao vratiti Hrvatskoj, ako ne dobrovoljno onda tužbom pred međunarodnim sudom.

Može li itko dokazati da su ustaše bili fašisti kad su osnovali taj pokret? Pa nije fašizam želja jednog naroda da stvori svoju državu?  Činjenice pokazuju da je taj pokret osnovan nakon ubojstva hrvatskih zastupnika u jugoslavenskoj Skupštini i da je za cilj imao nezavisnu i suverenu državu Hrvatsku. Isto tako je činjenica da je jugoslavenska Vlada predala Hrvatsku Hitlerovoj Njemačkoj. Što je drugo preostalo ustašama osim da se naklone Hitleru kao većina europskih država u pokušaju da stvore nezavisnu i suverenu hrvatsku državu. Na kraju se sve to pokazalo pogrešnim, a za sva poniženja i patnje hrvatskog naroda odgovornost snose hrvatski komunisti, udbaši i kosovci.

Hrvati, a ne fašisti, su po Srbijancima u Jasenovcu pobili preko 700 tisuća Srba, ali činjenica je da je to bio radni logor dok su srbijanski logori imali plinske komore u kojima su ubijani Židi. Zar nije Srbija već 1942. godina bila ”Juden free”? Tko je Hrvatsku poklonio Nijemcima i Talijanima? Zar Srbijance zbog toga nije sram i zar nije sram šačicu Žida u New York-u? Logično se još jednom nameće pitanje: Tko je u Hrvatsku doveo Hitlera?

Plenković će sigurno zabraniti pozdrav ZDS jer su ga navodno koristile ustaše, ali će zadržati sve komunističke izmišljotine i laži, te sačuvati sve zločinačke simbole, onih koji su počinili gotovo sve zločine za vrijeme ”oslobodilačkog” rata, ili, drugim riječima, počinili genocid nad hrvatskim narodom. Partija je ubijala hrvatske partizane i komuniste, ali današnja komunistička i jugoslavensak duhovna  elita u Hrvatskoj – potomci jugo oficira, udbaša i kosovaca – nikako da prihvati ove činjenice nego stalno hrvatskom narodu nameće laži njihovih progenitora i proglašava hrvatski narod genocidnim kao što čini šačica Žida i Srbijanca u New York-u.

Najžalosnije je što su naređenja za pokolj Hrvata davali Tito i njegova presvučena četnička bratija. Uz pomoć dalmatinske djece, koje su regrutirali hrvatski komunisti, primjerice, Milka Planinac. Ona  je bila komesar jedne čete u Dubajićevoj zločinačkoj brigadi. Prema riječima jednog drugog komesara, ona je sakupljala dalmatinsku djecu za klanje Hrvata. Tako je u jednoj noći pobijeno više od 30 tisuča hrvatskih žena, staraca i djece, bez ijednog domobrana ili ustaše. Domobrani su bili unovačeni i njih nikako ne bi smijeli zvati ustašama kao što čini Srbijanci i djeca hrvatskih oficira, udbaša i kosovaca. Ima i među njima iznimaka, ali su rijetke.

Kao čovjek koji se bavi lingvistikom, posebice etimologijom i semantikom, mislim da je židska mržnja prema Hrvatima stvorena iz straha da se ne otkrije istina jer su u davnoj prošlosti pripadali haravačkoj civilizaciji, a to nam pokazuju židska prezimena prije nego su ih hebrejenizirali u Izraelu. Ni jedan europski Žid nije znao hebrejski jer njihov materinski jezik je bio jidiš, što jasno pokazuje da su bili starokršćani jer su slijedili Bibliju. Jidiš je mješavina germanskih i slavenskih jezika, a često se koristio kao šatrovački zbog progona novokršćana. Dakle, Židi nemaju nikakve povezanosti sa Hebrejima osim Starog Zavjeta, a Hebreji su bili nasilno semitizirani Hrvati.

Sa druge strane Srbijanci su jedan od najmlađih naroda u Europi i sve do polovice 19. stoljeća nisu postojali niti su ikada ranije imali svoju državu. Raška nikada nije bila Srbija, a ova nikada nije bila suverena država. Srbijancui su bili nepismeni sve do polovice 19. stoljeća, a opismenili su ih Hrvati grčkog obreda koje su Srbijanci nakon oslobađanja od Osmanlija nazvali Srbima, a ne Srbijancima ili Srbinima.

Za to nije bilo ni jednog dokaza osim grčkog kršćanstva koje je prije raskola bilo rašireno u cijeloj Krajini , dakle, kraljevini Hrvatskoj još u 8. stoljeću jer je Krajina bila vazal Bizanta i oni su sebe zvali Hrvati. Mlađa Crvena Hrvatska je ranije bila dio Krajine, dakle, hrvatske kraljevine, a kasnije je bila katolička. Srbi kao narod nikada nisu postojali prije osnivanja Jugoslavije i njihov identitet je bio hrvatski. Srbijanci su po porijeklu Vlasi, Bugari, Cincari i Hrvati. Sramotno je da takav narod sebe naziva nebeskim narodom, a cijela njegova povijest je ispunjena najgnjusnijim zločinima koju su pokušali i pokušavaju prebaciti na druge narode.

Srećko Radović