Četnik Vučić za Dačića rekao da je bolesni lažljivac, a UN mu vjeruje oko Jasenovca!

0
3349

‘Isto kao što Plenković odlazi u Yad Vashem, očekujemo da to učini u Hrvatskoj i samom Jasenovcu te da jasno definira i kaže tko su žrtve. Je li to 50, 100 ili 700? Da je jedan čovjek ubijen zato što je Židov ili Srbin, to je bruka za čovječanstvo’, poručio je Dačić.

‘I ovdje smo prilikom organizacije imali protivljenje jedne zemlje koja je govorila da manipuliramo brojkama i činjenicama. Nema nikakvih manipulacija, ovdje su povijesne činjenice, imena i prezimena, izjave preživjelih…’, naveo je Dačić.

O samoj gnjidi srpske politike Dačiću najbolje je rekao četnik, žvaljavih usta Vučić, kako je Dačić jedan obični lažljivac. Pa kada to kaže četnik i lopov Vučić, trebao bi i UN vjerovati.

“Licemjere, najprije izvadi brvno iz oka svojega pa ćeš tada jasno vidjeti da izvadiš trun iz oka brata svojega.”(Mt. 7:5)

Memorijal Jad-Vašem – u Srbiji su ubijeni 14 500 Židova. U svom filmu Sedlar pogrejšno govori da su ubijena samo 10 000.

SPC podržava “Apel srpskom narodu”, koji poziva na poštivanje njemačkih zakona pa i onjih rasnih!

Pitanje – Otkud Židovi u Jugoslaviji po završetku 2 sv. rata?

1. Srbija je judenfrei – Srbi su to proslavili.

2. Slovenija je dio Njemačke pa su svi nestali.

3. Iz Makedonija, koja je ist teritorij Njemačke je Bugarska administracija sve židove poslala u Njemačku. Za razliku od onjih 50 000 židova, koji su bili bugarski državljanji – oni su svi preživeli.

4. Crna Gora uz pomoć Talijana se je riješila vlastitih židova.

Ispada da je u Jugoslaviji 1945 opstali samo dio židova, koji su bili državljani Hrvatske – NDH.

Oni su otputovali u državi Izrael, ali je Jugoslovenska vlada dobila naknadu od svjetskoj židovskoj zajednici. Dakle YU-komunisti su ih prodali.-komentirao je arhiepiskop Aleksandar ispred HPC.

HOP