Vučić dolazi u školu u Vrginmost, dijeliti poklone nakon što su mali Srbi nedavno prebili maloljetnu školarku i nazvali je ustaškinjom!

0
10849

Na svim kontroliranim medijima potvrđena je vijest HOP portala da  čedo Aco Vučić dolazi u Vrginmost prema uputama Miodraga Linta iz organizacije četnika regiona oprostite, Srba regiona…inače isti taj Miodrag Linta po srpskoj televiziji divlja i prijeti portalu HOP. Pravoslavci iz Vrginmosta i općine Gvozd redovito daju informacije portalu HOP o pokretima četnika po Banovini.

četnička omladina1

Prošlogodišnji susret četnika u Vrginmostu, kraj naše državne milicije…

Усташки портал ХОП шири жестоку мржњу према Србима

Midrag Linta je izluđen kako smo otkrili sve četnike i prozvali Milana Busića za sve kriminalne radnje, pa sad šalje ovog srpskog klauna Vučića u Vrginmost da daje podršku Pupovcu nakon što su mu svi glavni ljudi osuđeni za kriminal u općini.
Vučić će posjetiti školu u Vrginmostu, u kojoj srpska djeca zlostavljaju malenu kćer obitelji Dragić (nazivaju dijete ustašom), školu u koju je sa bombom došao današnji policajac Dugošija, sin srpskog teroriste, školu u koju je sin dugogodišnjeg načelnika Vrginmosta ušao  i bacio hrvatsku zastavu u toalet i dijeliti poklone srpskoj “deci”, kraj naše kretenske vlasti.  Trebala bi dijece dobiti i računala. Prije mjesec dana ta divna srpska djeca prebila su malenu kćer Dragića, ali po ravnateljici škole, našoj policiji i ministru policije ništa se nije dogodilo… jer dolazi Vučić. 
jasmin3
jasmin
Ovako to Srbi rade temeljito godinama kraj naše milicije
 U Vrginmost su četnici poslije rata iz čiste mržnje ubili tri Hrvata. Pa tko će im doći u posjetu, ako ne Vučić, koji je sudjelovao sa četnikom  u čišćenjima, Aleksićem, u Sarajevu, a njegov je tjelohranitelj do 2008. godine bio Vasilije Vidović-zločinac iz Škabrnje. 
U Vrginmostu je opsadno stanje, kao da dolazi predsjednik SAD-a. Gdje su sada silne braniteljske udruge koje djeluju na tome području. Inače dolazak ovog srpskog muljatora iz LGBT vlasti  Srbije je trebala biti tajna, ali je tajnu provalio HOP portal…
HOP