HDZ-ov župan nekada pisao predgovor za knjigu o Glinskim logorašima-danas uživa u društvu četnika

0
3536

Župan Sisačko-Moslavački Ivo Žinić toliko je zavolio četnike da je zaboravio kako je baš on napisao predgovor za knjigu Ivana Lipaka o Glinskim logorašima.

Jako je dobar frend sa nepravomoćno osuđenim pupovčevim igračem Brankom Jovičićem, koji uz kriminal u općini koji mu se stavlja na teret, poznat je i po izbacivanju branitelja iz općine Gvozd, odnosno uskraćivanju prostorija za branitelje. Poznata lokalna pijandura Jovičić prema svjedočenju Srba je gađao Karlovac topovima za vrijeme domovinskog rata.

log

Nakon što je osuđen za kriminal u općini Gvozd, te maknut sa mjesta donačelnika isti nije maknut sa vodeće pozicije SDSS-a za županiju.  Za nagradu što nas krade dobio je mjesto u državnoj šumariji, na plaću od 8000 kuna, iako ne udovoljava baš sve uvjete za to radno mjesto. Srpski šovinist Jovičić nije bio zadovoljan pozicijom u Šumariji Sisak, pa je smješten u puno bližu podružnicu Glina. Tako se to radi kada je kradeze na vlasti. Još ako znamo da je Jovičić junior skinuo hrvatsku zastavu u školi i bacio je u toalet, sve je jasno zašto je jako zaslužan za Hrvatsku i HDZ.

Taj smutljivac  bio je i na dočeku zločinca Vučića. Nije pozvan na skup u Vrginmost dožupan iz redova Srba Bjelajac, jer on ne voli Pupovca zvanog Pupi, već je došao Jovičić i sjedio tik do tvorca četničkog ravnogorskog pokreta, ološi terorističke Linte, koji se dovukao iz Beograda. Gotovo za nevjerovati koji cirkus je napravila predsjednica i ministar Božinović.

Župan Žinić sjedio je sretno do tih terorista, nije mu padalo na pamet da pokloni jedan primjerak knjige Aleksandru Vučiću ili frendeku Miodragu Linti. Nadamo se da će birači to znati cijeniti, jer čovjek “sve radi za Hrvatsku”…

Koliko je bio bitan četničiji okupljenoj oko Vučića u općini Gvozd jasno govori činjenica da njegovom mjestu rezervirano za župana je sjedila neka lokalna baba, žena lokalnog kronera.

HOP