Slike vozila:’Tajne službe me prisluškuju jer sam branitelj, a štite srpskog teroristu Lintu usred Hrvatske! Sramotno!

0
3567

Dobili smo priopćenje iz AHSP-a, kojeg vodi predsjednik Dražen Keleminec;

-Predsjednica  za koju sam prvi rekao da je masonka , a dokazalo se preko slučaja HNS-ovog  prometnika Blažekovića, kojeg je htjela gurnuti u diplomaciju, jer je rođak masona Hanžekovića očito je u panici jer već danima šalje svoje agente da snimaju i prisluškuju sjedište stranke AHSP.

-Predsjednica se brine zbog našeg postrojavanje na glavnom zagrebačkom trgu ovaj tjedan. To joj izuzetno smeta, kada se mi branitelji domovine postrojavamo na zagrebačkom trgu Bana Jelačića i dajemo prisegu domovini. Ne smeta joj terorista u Gvozdu Miodrag Linta koji je iz Beograda došao vidjeti svog vožda zločinca Vučića. Njega te službe štite, a branitelje Gvozda prestresaju i zlostavljaju, bez policijskog naloga?!

20180222_164231

Ne smeta našim službama što paravojna jedinica četničkog ravnogorskog pokreta djeluje u Hrvatskoj, ruši vlast u Crnoj Gori i Kosovu? Prisluškuju tajne službe poštene domoljube i branitelje u mojoj stranci, neka otiđu u Topusko i prisluškuju članove “četničke omladine”-izjavio je Keleminec ekskluzivno za naš portal.

Kako saznajemo sve o vozilu i agentu zna jedan član stranke koji je ovog nesposobnog agenta uslikao izbliza. Mi smo dobili slike iz sjedišta stranke.

HOP