Ekskluzivno: Otkrivamo kako smo preokrenuli tijek suđenja za državni udar u Crnoj Gori, otkrivši da su četnici prodali srpskog generala!

0
6038

Ruska vojna obavještajna služba i četnički ravnogorski pokret organizirali državni udar u Crnoj gori, a oružje nabavili od MUP-a Crne Gore!

Nakon ove naše objave, već slijedeći dan kaos na specijalnom sudu u Podgorici. Protagonisti suda tvrde da su izašli na vidjelo novi dokazi u slučaju državnog udara u Crnoj Gori. Izašli su isključivo na HOP portalu. Novim dokazima sudski postupak u Crnoj Gori dobiva novi tijek. 

17 osumnjičenih za državni udar u Crnoj Gori zatočenih u zatvoru i na sudu Crne Gore više nisu u centru zbivanja, već  tužioc i svjedoci pokajnici. Upravo kako smo i prikazali. S time da srpski general Branislav Dikić više nije glavna figura udara u Crnoj Gori, već čovjek koji mu je podmetnuo ključeve od kuće ( kuća u kojoj je pronađeno oružje za rušenje poretka ove zemlje), vojvoda četnički Pajo Velimirović sa Kosova.

Pajo Velimirović vukao je crnogorsku javnost za nos, tvrdeći da je za dobiveni novac od četničkog vojvode Sinđelića  (30 000 eura) kupio oružje i zapalio ga na 80 metara dubine u jezeru?! Izvalivši takvu glupost postao je svjedok pokajnik u ovom suludom suđenju.

slika6 (1)slika1 (1)

Dana 14.10. izdato je oružje iz policijskog skadišta prema uputi Dragana Radonjića, iz odjela specijalne policije, a koje oružje i streljivo je preneseno na lokaciju privatne kuće načelnika policije Siniše Stojkovića,  gdje je naknadno pronađeno i za što je okrivljen srpski general Dikić jer se nalazio blizu kuće.

Siniša Stojković u zajedničkoj državi Srba i Crnogoraca radio je u žandarmeriji čijeg je generala  (Dikića) uhitila crnogorska vlast u pokušaju rušenja legalne vlasti, točnije  radio je u 37. odredu posebnih jedinica policije. Poznati su po zločinačkom putu za vrijeme rata na Kosovu.

General Dikić navučen je na lokaciju blizu kuće punu oružja i uhićen.  Dikić se prvo čuo sa Sinđelićem telefonski (jedan od vođa četničkog ravnogorskog pokreta), kako bi mu Sinđelić poslao novaca preko vojvode Paje Velimirovića (iz istog pokreta) , usput mu Velimirović daje  kriptirani Lenovo telefon kada se  sa njim nalazi oko 18.30h. Velimirović mu u tom trenutku podmeće ključeve od kuće u kojoj se nalazi oružje u vozilo, da bi nešto kasnije policija upravo te dokaze izuzela i generala okrivila za terorizam.

Velimirović i Sinđelić su cijelo vrijeme na vezi sa Dragišom Mugošaom iz ureda centra bezbjednosti u Podgorici. I zapravo su agenti provokatori. Sinđelić je drugi u hijerarhiji četničkog pokreta, a Velimirović je u četničkom pokretu glavni za Kosovo.

45 pušaka M 70 AB1 i AB2 te 2500 komada streljiva nalazilo se u toj kući, a da tzv, terorist  general žandarmerije Dikić  nije niti znao kako je oružje u toj kući.

Ova priča oko oružja, pronalaska oružja ima veze sa ruskom vojnom obavještajnom službom GRU, konkretno sa Eduardom Širakovim, pravog prezimena Šišmakovim, protjeranim vojni atašeom Rusije iz Poljske 2014. godine, a drugi je protagonist podrivanja pobune Vladimir Popov, kojeg je zbog pokušaja državnog udara Moldavija protjerala. Oni su aktivirali ljude iz četničkog ravnogorskog pokreta Sašu Sinđeliča i Mirka Veleimirovića zvanog Pajo.

slika2 (1)

I sada finale ove šarade; tužilac specijalnog suda, gle čuda; je bivši oficir JNA, u zvanju majora, Milivoj Katanić. Osoba je zapravo koja nije htjela suditi kao vojni sudac S. Sinđelića za ubojstvo hrvatskog građanina iz 2002. godine, a kojeg je na kraju osudilo hrvatsko pravosuđe. Znači povezani su u ovom slučaju,  kasnije je srpska BIA Sinđeliću dala lažni identitet na osnovu kojeg je 21 godinu izbjegavao hrvatski sud.

Hrvatska-presuda-Sindjelicu-3

Sinđelić je kao vojnik JNA prešao granicu Hrvatske i Srbije, ubio hrvatskog građanina i oteo mu pokretnu imovinu!  Isto tako treba reći da je tužilac Katanić blizak rođak vojvode Velimirovića i na taj način iskoristio je svoj položaj da ovu istragu odvede u krivom smijeru, iako je Velimirović potpisao svojom rukom izjavu (koju mi imamo u posjedu) da je on podmetnuo ključeve od kuće generalu srpske žandarmerije Dikiću, tako ga napravio krivcem, kako bi se domogao veće količine novaca za ovu akciju, dobijene od ruskih obvještajaca.  Specijalna policija Crne Gore preko svog čovjeka Dragana Radonjića podmetnula je oružje, za koje danas odgovara general Dikić, a u svemu im je pomogao četnički ravnogorski pokret preko Velimirovića i Sinđelića.

Bratislav-Dikic

General žandarmerije B. Dikić

 

Žandarmerija ima deset odreda sa po 150 ljudi sa tehnikom, borbenim vozilima, čamcima i helikopterima i kao takva je vrlo moćna organizacija. Ravnogorski četnici isključivo služe za sijanje straha kojim Vučić zastrašuje Srbe i regiju kako bi ostao na vlasti. Ovom akcijom pokreće se sukob ove dvije formacije u Srbiji jer je obeščašćen srpski genaral i prevarena ruska špijunska elita. Milivoj Katanić kao sudac specijalnog suda u Podgorici, Saša Čeđenović kao zamjenik, policajac crnogorske policije Radonjić i ova dva četnika Velimirović i Sinđelić mogli bi uskoro postati osumnjičeni, kao zločinčka grupa koja je podrivala sustav Crne Gore zbog materijalne koristi. 

Crnogorce i Srbe posebno žulja jer su cijelu stvar otkrile “ustaše” i tzv. ustaški portal, odnosno Hrvati.

 

sindjela-terorista

Hrvatska-presuda-Sindjelicu-3

Hrvatske službe i portal HOP ovim podacima spasili su mir u regiji koji već godinama vučićevi četnici pokušavaju uništiti.

Igor Drenjančević

HOP