Komedija: HDZ-eovka izbrisala iz imovinske kartice djecu, zatajila automobil i obezvrijedila kuću

0
3823

Kradezeovke Jelena Jajčević jedva pismena osoba sa 8 razreda škole i Marija Idžan po zanimanju  daktilograf već godinama maltretiraju svojim neznanjem i nepotizmom doseljene Hrvate u općinu Gvozd. Slizavši se sa pupovčevim teroristima njih dvije su riješile da se nekadašnji grad Gvozd pretvori u Vrginmost.

Točnije Jajčević je potpisala promjenu imena dok je na vlasti bio bivši srpski terorist Jovičić (SDSS) nedavno osuđen nepravomoćno za korupciju, a Idžan je glumila izdaju od strane srpske strane i dizala narod na ustanak.

Uglavnom dvije smutljivice od kojih je i brat Jelene Jajčević ovom Jovičiću potpisivao neke radne naloge za radnje koje nisu obavljene, pa je i na kontu toga Jovičić postao osoba sumnjiva pravosuđu. Toliki povici na četnike dok kradezeovci druguju sa njima. Vučić i Linta isto po Gvozdu traže ustaše, ali odlično surađuju sa našom predsjednicom. 

Sada je HDZ silno zabrinut za situaciju u Gvozdu nakon pisanja HOP portala i Bujice, te su odlučili poslati svog specijalca da ispita situaciju na terenu.

Mi smo zavirili u imovinsku karticu dužnosnice Marije Idžan iz HDZ-a, koja je donačelnica u općini Gvozd. U svom prvom mandatu, do prije pet godina pisalo je kako Idžan ima dvoje djece. Danas ih nema! Barem na imovinskoj kartici. Od autmobila piše da ima jedan automobil, iako sugrađani kažu da ima dva automobila. Kuća je prije vrijedila 18000 eura, danas vrijedi svega 7500…Da nije smiješno bilo bi tužno kakve gluposti pišu na imovinskoj kartici ove dužnosnice HDZ-a.

Sugrađani nam govore da ima dva sina koji su u Njemačkoj, a na karticu ih je prvi puta stavila zbog povlastica,  a kako je to sada riješeno, djeca se ne vode na samoj kartici…

HOP