Bolković nema muda pitati Pupovca o korupciji u SDSS-u,Tesla banci, ratnim zločincima i vezom sa SDSS-om

0
2942

Jezivo dosadno i uvlakački Romano Bolković vodio je emisiju za dobar PR Milorada Pupovca, provokatora srpske elite u Hrvatskoj. Nije ga pitao o aferi u DORH-u u svezi istrage o Ovčari, gdje se spominju njegovi SDSS-ovci kao ratni zločinci, nije ga pitao o korupciji u općini Gvozd. Niti o pismu srpskog DSS-a kojim se od Plenkovića traži prestanak finaciranja ovog muljatora kojeg štiti državni odvjetnik M. Pupovca drug Cvitan.  U principu nije ga pitao ništa, osim što mu se divi na našoj televiziji, koju mi plaćamo.

pupi-dete

-Gledajući na HRT emisiju Romana Bolkovića 1 na 1 i gosta mu malog voždića Pupovca, još i danas nemogu izbrisati dojmove.
Očito tema nije bila nova informacija u odnosima dva naroda, već opće poznata iz dvorane Vatroslav Lisinski sadržana u 13 točaka imperativnog sadržaja.
Verbalna agresija zvana 80/20% traje, sve snažnije pojačana s verbalistima Romanom i Acom Stankovićem.To sve nema kraja,  ali ja kraj ipak vidim u istini.
Pored masu nebuloznih udvaračkih pitanja oprezno sažaljivo i nježno izrečenih voditelja MALOM VOŽDIĆU, FOKUSIRAT ĆU SE NA DVA meni bitna.

 

1.LOKALNA SAMOUPRAVA
Očito je cilj određen SAO ISTOČNA KRAJINA POD SVAKU CIJENU.
KOMENTAR Malog voždića je neutemeljen neistinit bez zakonskog i drugog opravdanja.
Spominjući Erdutski sporazum kao pravni temelj nove Karajine je deplasirano i neistinito.Taj sporazum je van snage i odigrao je svoju pravnu ulogu u postupku mirne reintegracije navedenog područja u pravni sustav Hrvatske.On je u određenom vremenu na određenom prostoru propisao ulogu i nadležnost zaduženih tijela.
I to je definitivan pravni završetak jednog značajnog dokumenta.
Općine s relativnom većinom Srba su održale izbore, konstituirale tijela i krenule u život zajedničkog pravnog sistema Hrvatske.
Imaju pravnu osobnost predstavničkog tijela i izvršna tijela. Čemu je potrebna još neka druga pravna osobnost?

Malom voždicu otele se riječi kojih nije ni svjestan : ” treba neko udruženje kao što ima udruga životinja pčela” koje imaju osigurano FINANCIRANJE.  Znači tu smo; KUNE KUNE KUNE ako ih nema idemo dalje…
Toliko o Sporazumu.

2. OBNOVA- POVRATAK- ELEKTRIFIKACIJA

Deset i više godina nitko ne spominje te probleme znači traje idila hdz- sdss.
Mali vozdić tužio je svog oponenta za klevetu Nenada Vlahovića zbog izrečene činjenice ;” obnova nije uspjela, a u zapadnoj  slavoniji je u tragovima i u 100 sela nije niti jednom kućom obnovljeno”.
Nema struje, vode…
Oponent NENAD VLAHOVIĆ OSUĐEN JE ZBOG IZNESENE ISTINE ZBOG TKZ.KLEVETE MALOG VOŽDIĆA VISOKOM NOVČANOM KAZNOM, a sada Pupovac potvrđuje to što Vlahović govori.
SUDOVI U OSJEKU I PAKRACU PO SUCIMA POJEDINCIMA IZ NEZNANJA NESTRUČNOSTI I IZ NEOBJAŠNJIVIH razloga sude Vlahovića na temelju zakona koji nije više na snazi?!
ZAŠTO voditelj niti jednom rječju ne upita gosta: što je s Tesla bankom , s milijunima novca s bankomata kojima se poslužio voždić,  s novcem iz donacija, s novcem iz Lutrije hrvatske,  s novcem na nekakovoj štednji u Austriji, s gradnjom apartmana na Hvaru, s gradnjom kuće u Beču, sa stanovima u Berlinu….sa devizama iz donacija.
Zašto voditelju ovakva emisija ti je prozirna invalidna neprofesionalna i ima oficirsku šprancu.
Pozovi mene ako imas petlju, a možeš i malog vozdiča  Bolkoviću.
Takve partnere ima premijer Vlade …-komentirao je Vlahović tragikomičnu emisiju uvlačenja na HRT-u čovjeku koji već 20 godina radi protiv države i za to se enormno bogati.

HOP