Pupi opet ucjenjuje: Plenkovića će koštati novi izbori znatno manje nego tri zlatne ruke Milorada Pupovca

0
5329

PIŠE: NENAD VLAHOVIĆ, mr.iur.

PREDSJEDNIK NACIONALNOG VIJEĆA SRBA U

REPUBLICI HRVATSKOJ

NENAD VLAHOVIĆ, mr.iur. PREDSJEDNIK NACIONALNOG VIJEĆA SRBA
NENAD VLAHOVIĆ, mr.iur. PREDSJEDNIK NACIONALNOG VIJEĆA SRBA

KUPOPRODAJA PONUĐENA, CIJENA SE UTVRĐUJE

Ocijene i predviđanja odnosa HDZ-SDSS ili Plenkovića-Pupovca, koje sam izrekao prilikom pravoslavnog Božića, teku svojim predviđenim tijekom.

Koalicija jedinstveno i složno vodi državu u neželjenom smjeru i predviđeni put vodi u konačnu propast.

Sve to što se događa ne smeta voždu da ostvari više svojih ciljeva na štetu države, a za korist grupe kojoj bespogovorno mora izvršavati naredbe.

Oreškovička je pala zbog navodno otkazivanja podrške SDSS-ovih zlatnih ruku, zasigurno i zbog novačane kazne koju je izrekla voždu koji je nedvojbeno bio u sukobu interesa u NO tesla banke. Ne zaboravlja to vožd i ne oprašta no očito da je to zaboravio Plenković.

Gospođa Orešković je bila samo mali ključić da se otvore velika vrata. Ona je očito sitna za uvod u veću i veću materijalnu i kadrovsku igru , a očito je poslužila za najavu bubnja u koju ulazi Martina Dalić, Plenković i Vlada.

Da bi zadržao Vladu Plenković mora smjeniti Dalićku te dati niz drugih ustupaka voždu, prvo u kadrovskom dijelu, a zatim u materijalnom.

Bitniji je i opasniji ustupak koji vožd traži , a to je rješavanje statusnog pitanja Zajednice vijeća općina i Srpskog narodnog vijeća, a sve bi to imalo izuzetno dalekosežne posljedice.

Navedenom još nema kraja, a zahtjevu dodaje adekvatno rješenje statusa Agrokora. Pri tome on uopće ne spominje problem Tesla banke i kako on osobno misli riješiti nestanak milijuna eura i obeštetiti ulagače i vratiti im novčani ulog.

Predviđam da je slijedeći uvijet Plenkoviću da riješi taj problem i Vlada; da se opterete porezni obveznici i sanira Tesla banka , a ne da to padne na teret srpskog vožda.

Ostaje trajno pitanje, Pupovče gdje su novci iz Tesla banke , bio si prvi čovjek NO i ona kazna g.Orešković teška 15.000 kuna stajati će Plenkovića i porezne obveznike 15 milijuna eura.

To još nije kraj voždovih ucjena, to je cijena trgovačke korupcije, to je cijena tri zlatne ruke, a ne tako davno Plenković je uzdizan i zračio je kao suho zlato.

Isticanje nerješenih pitanja Srba u Hrvatskoj u posljednje vrijeme najavljuje novu cijenu Plenkoviću i Vladi, odjednom nema obnove, stambenog zbrinjavanja, struje i cesta,a 10 i više godina o tome niti riječi, sve je bilo idealno.

Opozicija Pupovcu na čelu s Vlahović Nenadom isticala je da obnova nije uspjela da nema povratka da nema struje i cesta.

Odgovor Pupovca bile su tužbe protiv imenovanog za klevetu i boli.

Gdje smo sada činjenice su u cijelosti na strani tuženog, a Općinski sudovi u Osijeku, Pakracu i daruvaru izriču drakonske kazne imenovanom za klevetu, a sve što je izneseno sad se vidi da je istina, pa to sam Pupovac ističe Plenkoviću i traži novac za ono za što su ga verbalno kritizirali iz opozicije.

Zašto su to suci pojednici učinili, nisu li poznavali možda Zakone, nisu li izvodili do kraja činjenice, a očito nisu vjerovali Vlahoviću i njegovim svejdocima i dokazima.

Što je presudilo, a istovremeno nema dokaza, što je s novcem s bankomata, nije li to sve prozirno gospodo iz sudova.

Istovremeno gdje su deseci milijuna iz SNV-a, iz Lutrije Hrvatske iz Proračuna iz donacija, koliko je uloženo toga novca u obnovu ?

Zaključak je nedvosmislen – gore navedeno da nema obnove, a ovdje dolje nema opravdanja za toliki novac.

Sud i suce pojedince očito ne zanima što je u igri oko spominjanja navedenih bankomata.

Osuđenom ostaje da zbog štete koja je njemu načinjena i to zbog verbalnog delikta, a koju su mu počinili sud i suci pojedinci da se pokrene protiv istih sudski postupak za naknadu štete koja je imenovanom počinjena jer je osuđen bez dokaza – a obnove nema!!

Premijeru Plenkoviću ostaje samo jedno rješenje i to raspuštanje Vlade i provođenje izvanrednih izbora jer poniženje Vlade i države, a osobito poreznih obveznika više je nego degutantno.

Koštati će izbori znatno manje nego tri zlatne ruke.