Zemljo otvori se: Bernardić kao nasljednik zločinačke komunističke partije i Pupovac iz terorističke stranke SDSS raspravljaju o pozdravu ZDS!

0
4328

– Za dom spremni u grbu HOS-a se iznimno može koristiti, samo u vezi onih situacija, mjesta ili groblja, gdje su poginuli pripadnici HOS-a. Ta dozvola ne mijenja postavku da je taj slogan protuustavan. Tada je bila tolerancija koja je naslijeđena i to je ta iznimka koja se iznimno i striktno regulirano može tolerirati. Korištenje pozdrava Za dom spremni smjeti će se koristiti samo u situacijama kad se komemoriraju poginuli pripadnici HOS-a – kazao je Kusić te dodao: – S druge strane, crvena zvijezda i komunistički simboli koji označavaju antifašističku borbu. Svi znamo da su ti simboli bili dvoznačni, oni imaju i negativnu konotaciju u vezi kršenja ljudskih prava i masovnih zločina, ali imaju i pozitivnu konotaciju u antifašističkoj borbi, tako da je ovaj dio koji se odnosi na antifašističkju borbu nesporan, dok preporuke predviđaju da onaj dio obilježja koji se mogu podvesti pod čl. 39 Ustava, a to je promoviranje mržnje ili nasilje, u tom slučaju on može ostati, ali to je prepušteno zakonodavcu, koji to može urediti zakonskim aktima – kazao je Kusić ispred vladinog Vijeća za suočavanje s posljedicama vladavine totalitarnih režima.

Tko se digao na noge i zašto?

Bernardić ispred nasljednika zločinačke komunističke partije koja je dozvolila četnicima da se presvuku u partizane i zajedno sa partizanima pobiju pola milijuna Hrvata samo zato što je Josip Broz u ime komunističke masonerije poslao 1941. godine pismo Staljinu da su ustaše u Jasenovcu pobili 700 000 Srba! On ih je brojio u Jasenovcu 1941. godine?  Do danas tu laž čuva srpska crkva zadojena četništvom širi tu laž, a 1945. godine je srpski fašistički svećenik Velimirović koji je inače podupirao Hitlera, tvrdio bez ikakvih dokaza da su Hrvati pobili 750 000 Srba. Danas je taj srpski lažljivac i fašist svetac u crkvi srpskih lažljivaca – ili je to postala crkva masonerije i bezbožništva? 

Ovu tezu su podržavali mnogi članovi HAZU i SANU sve do 1991. godine kako bi se pokrio strašan zločin nad Hrvatima.

Pupovac i njegova banditsko-teroristička stranka i SDP su današnji propagatori ove laži. Ustvari stranka komunističkih zločinaca. Tito i ekipa imali su 40 godina vremena otkopati leševe 700 000 Srba. Osoba koja govori da je u Jasenvcu pobijeno 700 000 je širitelj mržnje, one iste koja je pobila pola milijuna Hrvata, o čemu svjedoče pronađene grobnice. U spomen području Jasenovac je mnogo imena koja nikada nisu bila u Jasenovcu. Čemu ta lažiranja? 

pupi-dete

Nadalje, po čemu je NDH drugačija od Nedićeve Srbije, ili mađarske države toga vremena, bugarske države ili pak talijanske? Svi su oni bili suradnici Hitlera. Kada Vučić odlazi Angeli Merkel, Vulin ne komentira kako odlazi kod nacista! Razlog je  jednostavan. Svjetska masonerija pomoću mnogih laži treba uništiti i protjerati Hrvate, nosioce kulture u Europi, Hrvate koji su oduvijek bili predziđe kršćanstva. Masonske vjerne srpske sluge su zadužene  za taj posao. Pa valjda zbog toga  stalno prijete klanjima.

Srbi su zadojeni mržnjom koja se bazira na lažima.

Treba uništiti kršćanske osnove Hrvata. Srbiju je preuzeo gay lobi masonerije. Srbija podupire Istambulsku konvenciju koja širi nove korijene masonerije, ubija tradiciju, obitelj i kršćanstvo.

Istambulska konvencija: U Norveškoj oduzeta djeca jer su odgajana kršćanski, u Švedskoj djeca svakodnevno mogu ‘mijenjati’ spol u vrtiću, u Australiji trajno mijenjaju spol u dobi od 4 godine

pederluk

Masonerija mora preko  crvene zvijezde uspostaviti novo božanstvo u Hrvatskoj. Tita. Umjesto Isusa.  Masonerija je francuskom revolucijom potisnula protestantizam, Oktobarskom revolucijom ugušila pravoslavlje, a na našem terenu lažima o herojstvu partizna stvorila novoga Boga, Tita. Tito nije oslobodioc ex Jugoslavije nego Crvena armija. On nije imao vojsku za preokret, već je ruski general Ždanov  oslobodio Beograd, što je poslije bio glavni prijekor između Staljina i Tita, jer je lažljivac Tito sebi prepisao zasluge Crvene Armije. Ždanov to Titu nikada nije oprostio, zanimljivo da je Ždanov poginuo 1964. u avionskoj nesreći iznad Beograda. Sve to ukazuje da je Tito bio plod masonerije, a što mu je general Gošnjak u lice rekao.

Danas masonerija gura antifašizam kao svoje božanstvo, a radi se o najvećem zločinu u povijesti u našoj zemlji. Neka Mrak Taritaš govori o ustašama, jer je ucjenjena strašnim kriminalom koje napravila u Gunji, SDP širi priču o ustaštvu jer je nasljednik zločinačke komunističke pljačkaške armade, koja je pokrala svo bogatstvo Židova, Nijemaca i Hrvata, napravila strašan genocid nad Nijemcima i Hrvatima u Hrvatskoj, a Pupovac je na čelu banditsko-terorističke organizacije SDSS prepune četnika i srpskih terorista i sole nama svi o ustašama. Dva brata su mu bila četnici, što su i danas. Oko njega su većinom četnici, što znači u prijevodu da o fašizmu govore fašisti?!

SPC -Crkva koja laže o broju ubijenih Srba nije crkva već čista lažovska organizacija… U brojkama od četnika i partizana- ustaše su bili znatno manje opasni ako netko zna osnove matematike.

Što masonerija namjerava sa nama učiniti pokazala je preko gay zločinca Vučića, poniziti nas i za sve srpske zločine opravdanje dobiti preko naše genocidnosti, iako je istina da je nad Hrvatima napravljen neviđeni genocid.

EU je na slobodu pustila srpskog Hitlera Šešelja i podržala zločinca Vučića na vlasti. I time je podržala zločinačku organizaciju. Oni ne mogu biti nikakv uzor o kojem govori lutka na koncu Plenković.

HOP