Vučić kod Merkel dogovara priznanje Kosova, nakon otkrića da je izdao srpskog generala, dok Vulin ne progoni naciste zbog toga u medijima kao što progoni ‘ustaše’

0
15754

Njemački ministar vanjskih poslova tijekom nedavnog posjeta Kosovu rekao je kako bi Srbija trebala priznati neovisnost Kosova da bi se priključila Europskoj uniji. Međutim, nije zatražio od Srbije da prizna Kosovo, navodeći kako Beograd treba prihvatiti samo postojanje države Kosova. No, u utorak njemačka kancelarka  Merkel je bila oprezna s Vučićem i izjavila da neće davati javne savjete o tome što bi Srbija trebala učiniti. Merkel je kazala kako Njemačka podupire europsku putanju Srbije. “Pristupni pregovori mogu biti uspješni ako se reforme razvijaju dalje u domeni vladavine prava i u svjetlu pitanja odnosa s Kosovom. Zato smo djelomično dotaknuli kako možemo postići pravni okvir, ugovoreno rješenje za Kosovo “, rekla je Merkel.

No, je li priznanje Kosova uvjet za Srbiju?

“Nisam ovdje da preporučim što bi se trebalo dogoditi i trebalo bi biti učinjeno”, rekla je Merkel. “Inicijativa dolazi od strane srpske strane. Predsjednik Srbije ključni je glumac u ovom trenutku. Raspravljamo u vezi s ovim problemom i podržavamo ih kada je potrebna podrška. No, ne želim dijeliti podršku, a kamoli javnost “, rekla je Merkel.

Aleksandar Vučić izjavio je nakon sastanka s Angelom Merkel da je “razumio sve poruke” i kako će raditi na rješavanju kosovskog problema.

Vučić je došao u trenutku kada se afera državnog udara u Crnoj Gori rasplela prema pisanju ovog portala, bačena je bomba u Podgorici na veleposlanstvo SAD-a i otkrića da su srpski četnici pomogli u uhićenju srpskog generala Bratislava Dikića u svezi državnog udara u Crnoj Gori, što u prijevodu znači da je Vučićeva ekipa četnika lagala na sudu protiv srpskog generala, koji već dvije godine gnjili u zatvoru iako su baš četnici A. Vučića i crnogorske vlasti prevarili ruske obavještajce i generala, okrenuli leđa generalu  kao i “ruskoj pravoslavnoj braći”, za novac i privilegije.

Vučić kojeg prosrpki Index i srpski mediji tijekom ovoga posjeta uzdižu u nebo, jer navodno je on glavna figura za Kosovo, dižući mu taštinu, zapravo je došao na dogovor kako najbolje “izdati” Kosovo, nakon što je podmetnuo i prevario srpskog generala u Podgorici zajedno sa svojim četnicima. Za to vrijeme M. Pupovac trčkara po Hrvatskoj glumeći priču o tzv. srpskoj autonomiji, da bi Srbi u Srbiji brže popušili gubitak Kosova.

Naša trgikomična elita političkih trabnata masonerije i europspkih hoštaplera na vlasti napravili su iz napaćene i pokradene Hrvatske medijsku kurvu za ovaj igrokaz, pogotovo ako znamo da je Kolinda prodala priču kako je četnički lopov i kreten Vučić europski državnik. Vučić je opljačkao Srbiju kao što su naše elite opljačkale Hrvatsku i predao je europskim hoštaplerima.

Srpski mediji tvrde da je i za Merkelicu on europski državnik. Tko sa vragom tikve sadi završi i kao tragikomična barbika Kolinda. Bude popišan.

Ipak u daljini ozbiljnih EU politička ideja se vidi da će Vučić biti taj srpski magarac koji će priznati Kosovo, kao što je prije dvije godine prodao generala žandarmerije Dikića, podmetnuvši mu državni udar u Crnoj Gori, iako je od Rusa dobio donaciju vojne opreme.

Drugim riječima Vučić ide k priznanju Kosova, miče se od Rusa, prodaje Srbe koji misle kao general Dikić, dok u međuvremenu muze rusku tehnologiju i naravno novac…I budali je jasno da pilot projekt europske masonerije provodi se na Srbiji.

Srbijom i glavnim gradom Srbije rukovode iz gay klana, svi vodeći političari su iz toga klana, dok Srbima Vučić prodaje srpsko pravoslavlje iz gay stolice. Kada se birači probude iz medijskog ludila, shvatiti će da je Kosovo završena priča, a Rusija tamo daleko…

Zanimljivo nakon naše objave o upletenosti vučićevih četnika na strani Crnogoraca u državnom udaru u Crnoj Gori ove godine 22. 2. već dan kasnije je bačena bomba na veleposlanstvo SAD.a, crnogorski predsjednik brže bolje je otrčao je Kolindi, a u Podgorici se pojavio tragikomični Juncker, da bi na kraju i Vučić završio kod Merkel! Očito svi zavjerenici otkrivaju svoje pulene u regiji, jedino još čekamo reakciju velikog ruskog brata, kojeg je Vučić dobro namagarčio, kao i svoje birače odane ruskoj politici…

HOP

Juncker u Crnoj Gori nakon otkrića da je crnogorska policija podmetnula oružje ‘teroristima’,a Vučić pod CIA-om!

Igor Drenjančević

HOP