Svi genijalni izumi vezani za struju dolaze iz Hrvatske, od Tesle do Rimca

0
8282

Automobil o kojem će se prepričavati legende godinama. Ovo je stres za tvrtku Tesla, koja očito ne shvaća da je sve vezano za struju iz Hrvatske, od Tesle do Rimca. Rimac je napravio čudo nad čudima.

Sjećam se kako je Goran Milić kao novinar u Jugoslaviji padao u delirijum kada se srpsko smeće od vozila Yugo 45 pojavilo u SAD-u. Poslali su ga u SAD-e da napravi priču o tom srpskom sranju.  Kada sam prvi puta sjeo u to smeće postalo mi je jasno kako je tako nešto mogao kupiti samo naivac. Ali to smeće od auta dobilo je ogromnu reklamu. Hrvati Rimcu nisu davali ni blizu toliko medijske pažnje. Vjerojatno jer naše medije vode oni koji mrze ovu zemlju.

Kako sam bio vrlo blizak s prvakom Hrvatske u ocjenskom reliju i njegov sponzor godinama, danas uglednom novinaru automagazina, Hrvoju Čižmeku, upoznao sam i puno jaču verziju toga auta… Na Grobniku sam se užio straha kada smo Čižmek i ja u tom autu vozili brzinac… strava što taj auto radi na zavojima, škripa lima kao kad tone brod… samo veliko znanje Čižmeka nas je održavalo na asfaltu. A toliko se slavilo taj automobil, Zabranjeno pušenje opjevalo je ovo smeće od vozila, kao srpsko božanstvo.

yugo_3__clanak

Ultimate Aero

Ultimate Aero Mustang GT500 KR Ultimate Aero

Brzina: 413 km/h
Snaga: 1183 konja

 Bugatti Veyron

Bugatti Veyron Bugatti Veyron Bugatti Veyron

Brzina: 408 km/h
Snaga: 1001 konj

3. Koenigsegg CCX

Koenigsegg CCX Koenigsegg CCX Koenigsegg CCX

Brzina: 402 km/h
Snaga: 900 konja

4. Saleen S7

Saleen S7 Saleen S7 Saleen S7

Brzina: 399 km/h
Snaga: 750 konja

5. McLaren F1

McLaren F1 McLaren F1 McLaren F1

Brzina: 386 km/h
Snaga: 620 konja
Automobili koje je po mnogočemu Rimac manje-više preskočio. Najbrži je do 100 km na sat, 1914 konjskih snaga, sa brzinom 412 km/h, jedino novi Bugatti može se reći da je brži. Ipak, tehnološki ne može konkurirati automobilu robotu, C2 je automobil iz filmova budućnosti, a sam Rimac je jedini zdravi primjer kapitalizma u nas.

To znači inovacija, kvalitetan kadar koji vodi do uspjeha, hvala Bogu u njegoj tvrtci nema Šeksova sinovca ili Milićeva sina, koji sad savjetuju Plenkovića, već top stručnjaci koji su odavno socijalizam zamijenili tržišnom ekonomijom. Rimac je stijena na koju se razbijaju sve laži o Hrvatima kao lijenčinama i glupanima – kako nas naziva srpska književnica Rudan i predstavlja naša nepismena diplomacija komunističkog kova.

plenki

Promidžba uz 2 cellos  C2 vozila – genijalna je promidžba Hrvatskoj, ovog genijalnog izuma, dobro je što Rimcu promidžbu ne vodi Krešimir Macan…

Igor Drenjančević

HOP