Skandal: Četnički doušnik, ubojica, dobio socijalnu pomoć od grada Siska i koristi raketnu bazu za svoj dom!

0
29679

Sknadal nad skandalima! Dok pošteni Hrvati iseljavaju, bježe iz ove izopačene zemlje natopljene hrvatskom krvi, država pomaže ubojice, srpske doušnike, i zbrinjava ih.

Miljenko Tot bio je pripadnik hrvatskih snaga u Domovinskom ratu svega dva mjeseca, a kada se malo bolje zakuhalo i počela četničko-partizansko-srpska klanja, zbrisao je glavom bez obzira. Zasposlio se u šumariji i u šumi Brezovice ubio izvjesnog Babića. Da bi izbjegao suđenje, postavio je postavio bombu na vrata stana sucu njegova predmeta. Od eksplozije bombe stradava sučeva žena, od onoga istoga suca koji mu je trebao suditi u svezi ubojstva. 

Tot nakon svega završava u Lepoglavi, dobiva 20 godina robije i prelazi na islam. Danas je veliki islamski ekstremist.

Na osnovu ovih činjenica, svaka normalna zemlja bi ovakvu bagru odmah protjerala iz zemlje. Ali Tot nije samo to zlo učinio, Tot je napravio i kazneno djelo veleizdaje. Pobjegavši 1993. godine među četnike, ovaj gad je odao položaje hrvatskih ratnika, odao imena i prezimena zapovjednika i naoružanje, te tako svjesno ugrozio mnoge ljudske živote. 

Za sve te srpske zasluge i ubojstva, grad Sisak i socijalna služba (koja očito radi na zbrinjavanju četnika i ubojica) dodijeli su socijalnu pomoć ovom “jadnom” doušniku četnika i ubojici u vrijednosti od 1200 kuna. Možete li vjerovati? Koliko formulara treba ispuniti prosječni osiromašeni građanin da u Sisku dobije pomoć od ove pshipatsko poremećene vlasti? Gradonačelnica Krstina Ikić Baniček (SDP) tolerira ovaj idiotizam?

Dokument u kojem Miljenko Tot izdaje svoje suborce četnicima

Toliko bahate neokomunističke spodobe rijetko se vide kao što je ova Ikićka, ali na ovom primjeru se razobličuje njena uloga u našem društvu. Kako saznajemo, zbog svih tih zasluga gada Tota, gradanočalnica i njena ekipica ponudili su i gradski stan ovom monstrumu!

No, niti tu nije kraj kretenskom ponašanju naših naivaca.  Njegov zapovjednik iz rata mu je dao potpis na njegov ratni put (2 mjeseca u 57. bojnoj), da bi ovaj monstrum ostvario prava u ministarstvu branitelja. Na osnovu tih “zasluga” monstrum se već uselio u nekadašnju raketnu bazu, te je napisao na ulazu u raketnu bazu kako je to privatni posjed, a doznajemo  da je Tot odbio stan od grada Siska, jer pikira na zračnu bazu; želi da mu ministarstvo omogući korištenje tog terena!

Srećeom, general Medved iz ministarstva branitelja nije toliko naivan, pa će Tota vjerojatno odbiti ovaj prijedlog,a nadamo se i ministar obrane Krstičević. Tako da Tot vjerojatno neće dobiti na korištenje raketnu bazu Šašina greda za svoje derneke i moguća okupljanja islamskih fundamentalista.

HOP